Hodnocení tématu:
  • 14 Hlas(ů) - 4.21 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ohodnoťte titul, podpis, avatar a nick
a tak jako kanibalsky......Rainbowlaugh
Odpovědět
Mlč satane!
Ne, ne, ne a ještě jednou NE.
Odpovědět
Sranda ne?

Já to nemyslel vážně
Odpovědět
om nom nom nom Twilightsmile

Věř a víra tvá tě uzdraví
Odpovědět
Já sem ateista.........věřím že neexistuje bůh ani božstvo

neveřím v žádné náboženství
Odpovědět
Když někdo věří, nemusí to být nutně v boha a božstvo. Může věřit třeba ve mě Rainbowlaugh
www.mlpinfo.cz

Steam

Jsem jen hloupý poník bez cutie marku.

All pizza and no pizza makes pizza a pizza pizza.
Odpovědět
Hm, tečky,,,,,,,,, já radši čárkyRainbowwild
"V mém těle bije křišťálové srdce."

Podepsán Deeter Spirit.

Odpovědět
Chceš tečku? Twilightsmile
Odpovědět
Víš co tady máš pár dvojteček a běž si někam hrát Twilightsmile ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
"V mém těle bije křišťálové srdce."

Podepsán Deeter Spirit.

Odpovědět
na to se vyjádřím takto...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)