18.02.2013, 16:40
Ehm, hádám teda díky ?
A myslíš to jenom u poslední nebo i u ostatních ?
A myslíš to jenom u poslední nebo i u ostatních ?
"V mém těle bije křišťálové srdce."
Podepsán Deeter Spirit.
Deeterova chvilka Bronezie
|
18.02.2013, 16:40
Ehm, hádám teda díky ?
A myslíš to jenom u poslední nebo i u ostatních ? "V mém těle bije křišťálové srdce."
Podepsán Deeter Spirit.
18.02.2013, 20:13
Jen si to nevykládej špatně! Nedokonalosti jsem myslel třeba nestejnej počet slabik rýmujících se řádků, ale ne nic špatnýho! Je to fakt pěkný, myslel sem to u všech básniček. Ta poslední, pro tu to ani neplatí, ta se ti povedla skvěle.
27.02.2013, 19:45
Přidána nová báseň :
Zimní láska. Nejrozsáhlejší báseň kterou jsem kdy napsal (rada pro básníky, jestli chcete napsat dlouhou báseň, nepoužívejte styl ABAB ) "V mém těle bije křišťálové srdce."
Podepsán Deeter Spirit.
02.03.2013, 10:29
Teďka asi nejprobíranější téma na internetu bude, co se odehraje ve 4 sérii. Zde jsem ráčil toto téma trochu shrnout :
Co nás čeká ? (aneb co přinese 4.série ?) "V mém těle bije křišťálové srdce."
Podepsán Deeter Spirit.
02.03.2013, 12:21
Hah pěkný. Přemýšlel jsem o nějakém pěkném rýmu na Equestrii, tenhle se super.
Partition, recognition, emotion, intuition, action.
09.03.2013, 20:51
Pokud má zrovna váš brony kamarád nebo kamarádka v nejbližší době narozeniny, tak myslím že jim tímto přáníčkem uděláte radost
Narozeniny. "V mém těle bije křišťálové srdce."
Podepsán Deeter Spirit.
11.03.2013, 12:08
To je moc krásný Takovou bych chtěl narozeninovou party
17.03.2013, 13:34
Vážení přátelé, před nějakou dobou jsem se zapojil do projektu RCV Audio Books se svojí básní Luna, princezna noci. kterou si teď můžete poslechnout a stáhnout na webové stránce projektu : http://rcv.lenyxclass.cz/
Přednes : Drakasin Hudba : Dany Lenyx Doufám že se vám bude líbit Jinak pokud by jste se chtěli i vy zapojit do projektu informace najdete v této sekci : http://bronies.cz/Vlakno-Spoluprace-na-a...idkach-RCV "V mém těle bije křišťálové srdce."
Podepsán Deeter Spirit.
|
|