17.03.2013, 20:05
Ja vymenim (moji) FS za Twi... ale asi az na FFku...
Figurky (ne blindbags)
|
17.03.2013, 20:05
Ja vymenim (moji) FS za Twi... ale asi az na FFku...
17.03.2013, 21:49
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 17.03.2013, 21:50 uživatelem Dragea. Edited 1 time in total.)
Brňáci, kteří měli u Xeeleeho objednané figurky z BK, mi mohou psát do zpráv, jak si je chtějí vyzvednout. Jsem v Brně a se mnou plný bágl poníků
![]() ![]()
17.03.2013, 21:50
Florenc: zeje prázdnotou, 3 figurky ve vitríně
Chodov: už jen TS a jedna PP ve vitríně Hlavák, Můstek, Nám. Republiky: poníci tam ještě vůbec nedorazili Takže co zbývá? Zličín, Českomoravská, Letňany a jestli někdo jezdí přes Horní Počernice...
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
ENTP | Ask me and not judge the cover of the book“ – Zecora ![]()
17.03.2013, 23:41
Xeelee: Cestou z divadla jsem to vzal přes Florenc a ve vitríně měli už jen Fluttershy
![]() Na Můstku mi slečna vysvětlovala, že oni jsou firma Amrest, takže nemusejí mít nutně stejné figurky jako například na Florenci, kde to provozuje BK Team. No a když to vezmu podle webu, tak BK Team je: Chodov, Florenc, odpočívadlo D11 (Počernice), Ústí nad Labem. Amrest je: Palladium, Můstek, Zličín, Letňany, Harfa, Brno, Ostrava.
17.03.2013, 23:59
Sakra.. To mi trochu kazí plány...
18.03.2013, 00:30
Derhorn: Aha, to by odpovídalo. Díky za info. Takže zatím musíme častějc sledovat jen Florenc a Chodov, dokud se neobjeví i jinde. Stejně se ale radši někdo mrkněte do ostatních BK, pokud to máte blízko.
18.03.2013, 00:40
Já bych to jel zítra a pozítří omrknout... Má cenu hledat v Armrestech?
18.03.2013, 08:37
Nevím. Asi zatím ne, ale jestli to máš po cestě...
18.03.2013, 15:46
Tak. Dneska jsem mluvil s vedením BK na Zličíně. Nový hračky tu ještě nějakou dobu nebudou a je minimální šance, že by to byli ponici. Jelikož to jsou 2 řetězce tak se nekopiruji. To znamená, že se to dá sehnat jen v BK teamu. :-(
Sent via HTC Desire S. |
|