06.02.2013, 16:42
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 07.02.2013, 02:50 uživatelem Corwin. Edited 1 time in total.)
Ahoj bronies
Začal jsem si pro vlastní potřebu stahovat MLP videa - jak oroginál songy, tak PMV, animace a další. Vše dávám do svého dropboxu
Tady to je
V hlavní složce jsou pony music videa (jak original tak PMV).
Ve složce non-safe jsou videa typu Cupcakes a Rainbow factory (pro ty z vás kdo je nemají rádi - nechoďte tam)
Aktuálně jsem také stáhl komplet sbírku *licious videí, jsou ve vlastní složce.
Ve složce special jsou non-music videa s pony obsahem - animace, vtípky etc...
Videa průběžně stahuji jak na ně narazím na webu, kdykoliv proběhne velký update hodím sem info Všechna videa se dají stáhnout či prohlížet přímo ve výše uvedeném odkazu. Hodí se pro lidi kterým zlobí youtube či je otravují reklamy (a nepoužívají adblock).
Čas od času celou složku zazipuji a nahraji ke stažení
Začal jsem si pro vlastní potřebu stahovat MLP videa - jak oroginál songy, tak PMV, animace a další. Vše dávám do svého dropboxu
Tady to je
V hlavní složce jsou pony music videa (jak original tak PMV).
Ve složce non-safe jsou videa typu Cupcakes a Rainbow factory (pro ty z vás kdo je nemají rádi - nechoďte tam)
Aktuálně jsem také stáhl komplet sbírku *licious videí, jsou ve vlastní složce.
Ve složce special jsou non-music videa s pony obsahem - animace, vtípky etc...
Videa průběžně stahuji jak na ně narazím na webu, kdykoliv proběhne velký update hodím sem info Všechna videa se dají stáhnout či prohlížet přímo ve výše uvedeném odkazu. Hodí se pro lidi kterým zlobí youtube či je otravují reklamy (a nepoužívají adblock).
Čas od času celou složku zazipuji a nahraji ke stažení