22.03.2013, 02:53
Eye, škoda, no záťaž serveru bol pádny dôvod. Už s tým veľa nenarobíme, carpe diem.
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
Připomínky a návrhy k obsahu Bronies.cz
|
22.03.2013, 02:53
Eye, škoda, no záťaž serveru bol pádny dôvod. Už s tým veľa nenarobíme, carpe diem.
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
23.03.2013, 18:18
Hele nešel by v Uživatelském panelu udělat seznam komu a kolikati lidem jste dali hodnocení? Hodnocení jen tak nerozdávám a docela by mě zajímalo co jsem komu dal...
Jestli tu taková možnost je, tak se omlouvám ale nenašel jsem ji.
Fimfiction is love,
Fimfiction is life.
23.03.2013, 19:14
Nešlo by čistě náhodou dát někam ke sledování příspěvků (nové, dnešní) něco jako "vlákna do kterých jsem přispíval a od té doby do nich někdo něco přidal? Protože hrabat se v hromadě novejch,nebo dnešních příspěvků, z čehož je 90% něčí tvorba obrázků (nic proti, kreslíte hezky, ale mě to nějak nebere ), a hledat nějaký rozumný vlákno je fakt opruz
Fluttrershy's a best pony
Lidi se prej od zvířat odlišujou tim, že myslej... No já nevim, ale asi žiju v zoo... Rada do života: Minulost nezměníš, přítomnost je vlastně už pryč a budoucnost neovlivníš - proč něco řešit? Anti Everything and Everyone front
23.03.2013, 19:19
easy -> klikáš jen na to, co tě zajímá. Nebuť línej
Jinak můžeš si dát upozornování ne mail, když někdo napíše do určitejch topiců.
23.03.2013, 19:21
A nebo to prostě odebírat, a v panelu si je prohlížet
Ale také mě štve, že to nabízí jen tapatalk Spoluzakladatel a druhý člen ANfWF
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...
23.03.2013, 19:24
Na tohle jsem se už ptal: dáš Vyhledat v horním panelu a do pravýho sloupce nahoru napíšeš svoje jméno.
drunken mantis grabs your ass
23.03.2013, 19:34
Jo, díky
Fluttrershy's a best pony
Lidi se prej od zvířat odlišujou tim, že myslej... No já nevim, ale asi žiju v zoo... Rada do života: Minulost nezměníš, přítomnost je vlastně už pryč a budoucnost neovlivníš - proč něco řešit? Anti Everything and Everyone front
23.03.2013, 21:06
24.03.2013, 19:47
Diskuze o hodnocení uživatelů oddělena sem: http://bronies.cz/Vlakno-Hodnoceni-uzivatelu
25.03.2013, 21:26
Promazano, jeste jednou neco takoveho a nebudou to upozorneni, ale bany.
|
|