27.03.2013, 08:01 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27.03.2013, 08:01 uživatelem Antarius. Edited 1 time in total.)
Hm...já tedy, ač poslouchám všechno, upřednostňuji čtyři interprety Alan Jackson, Nightcore, Nightwish, Tomáš Klus
Oblíbený styly hudby se mi konečně podařilo...vyextrahovat, jsou to tedy hlavně Country a Reggae.
Pomineme-li samozřejmě písničky z MLP (3x smile, winter wrap up a další) a od bronies (Lullaby for a princess, Discord, Trixie's trix a další).
Jo, taky se mi líbí staré písničky, třeba ty, co byly v Mafii 2 ale řekl bych, všechno od r. 1920 - 1990 (včetně a hlavně Falca).
Naopak naprosto neoblíbené mám takové styly kde se ječí a tříská do bubnů a místo toho, aby to člověku přivodilo úsměv to v lepším případě způsobuje kóma...tedy death metal, black metal a ještě cosi.
Většinu dechovky taky nemusim, i když pravda, některá cimbálová je hezká. A jestli znáte perfektního pianistu Jiřího Zmožka, ten hraje hezky a má i hezké písničky
Oblíbené hudby mám strašlivé spousty. Z hudebních stylů tam patří Electro, Dance, Rock, Orchestral, Rap, Nightcore, Nerdcore, Dubstep, a kdovíco ještě. Vyhýbám se jen country a dechovce (ale nic proti nim nemám).
Interpreti.... těch je vážně hodně, nebudu to sem všechno vypisovat
(27.03.2013, 08:01)Antarius Napsal(a): Jo, taky se mi líbí staré písničky, třeba ty, co byly v Mafii 2 ale řekl bych, všechno od r. 1920 - 1990 (včetně a hlavně Falca).
Většinu dechovky taky nemusim, i když pravda, některá cimbálová je hezká. A jestli znáte perfektního pianistu Jiřího Zmožka, ten hraje hezky a má i hezké písničky
Jo, Falco, to byl dlouhou dobu můj oblíbenec a docela mě vzalo, když se vysekal... mamka ho měla taky ráda, takže jsme to spolu poslouchali na staré Emgeton kazetě (to už zdejší benjamínci ani neví, co to je )
Není dechovka jako dechovka, že jo. Třeba tradiční folklor mám ráda, hlavně jihomoravský, slovácký a slezský. A můj třídní na střední byl primášem cimbálovky, která hrála hlavně balkán a cigánské věci (taky je jediný že čtyř členů bílý )
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
(27.03.2013, 10:48)Azuliana Napsal(a): Jo, Falco, to byl dlouhou dobu můj oblíbenec a docela mě vzalo, když se vysekal... mamka ho měla taky ráda, takže jsme to spolu poslouchali na staré Emgeton kazetě (to už zdejší benjamínci ani neví, co to je )
Ehm, Azuli, nevím přesně, možná ze sebe teď udělám blbce Tu mašinku jsem doma nikdy neviděl, ale měli jsme takové...kotouče s páskou podobnou jako na VHS...myslíš to?
A mancer(e)
To japonské, nebo čí, Orange caramel...to je zajímavé
28.03.2013, 09:28 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 28.03.2013, 09:29 uživatelem Antarius. Edited 2 times in total.)
Všichni sem cpete videa
Tak hodím Falca Chudák...podle toho co jsem četl a viděl, to byl arogantní rozmazlenec, no ale písničky měl moc, moc krásné
Rock me Antarius
Jedna z mých nejoblíbenějších - Jeanny (nebo Jenny, to fakt nevím )
Další, na které pracoval ale nestihl ji. Nakonec vyšla, po jeho smrti Což je zvláštní, protože mám pocit, že ji na některých koncertech už měl v repertoáru
A nakonec spíš taková...komická Melodii určitě znáte