Registrován od: May 2012
Hodnocení:
10
Tohle se na fórech šíří jako mor, takže neodolám ani tady : )
Cílem hry je dobýt (pokud možno co nejoriginálnějším způsobem) kopec, přičemž další dobyvatel zpravidla nějak reaguje na předchozí příspěvek.
Tak začínám...kopec je zatím prázdný, tak na něj prostě vylezu : )
Prominutím schvaluješ to, co jsi prominul a souhlasíš, aby se to stalo znovu.
Člověk by si měl nechat zajít chuť na vracení facek, dokud není schopen si sehnat drátěnou rukavici.
Spravedlnost je víc než vztah.
Registrován od: Apr 2012
Hodnocení:
22
přišel jsem se svou armádou a s kanóny všechny sem vytlačil a kopci postavil opevnění se zásobami he
Sub specie aeternitatis
Veritas et scientia
Live long and prosper
Sekční moderátor
Hodnocení:
74
Se slovy "fus do ra" se rozeběhnu a napálim to do opevnění .... účinek: žádný. Počkám na dalšího.
Registrován od: Feb 2012
Hodnocení:
13
Stanu se Sam-em Fisher-em. Svojí úžasnou stealth schopností ti oddělám celou armádu z temných zákoutí tvé pevnosti. Pevnost je moje.
Hodnocení:
22
pomocí katapultů ti tam hodím mrtvé krávy, nákaza ti zahubila všechny obyvatelé, jako nemocného tě bylo snadné vyhodit, kráter jsem zasypal a udělal tam kopec,na kterém jsem postavil velkou sochu chráněnou štítem s použitím neznámé mimozemské technologie a odešel jsem
Sub specie aeternitatis
Veritas et scientia
Live long and prosper
Sekční moderátor
Registrován od: Dec 2011
Hodnocení:
34
Došel jsem na kopec, štít jsem vytáhl ze zásuvky, a mí nemrtví obyvatelé ji shodily. Kolem kopce jsem naházel nakažené neoživené obyvatele.
Spoluzakladatel a druhý člen ANfWF
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...