20.03.2013, 15:31
Do prvního příspěvku přidána audio verze básně Luna, princezna noci.
Luna, princezna noci. (Audio verze)
Luna, princezna noci. (Audio verze)
"V mém těle bije křišťálové srdce."
Podepsán Deeter Spirit.
Deeterova chvilka Bronezie
|
20.03.2013, 15:31
Do prvního příspěvku přidána audio verze básně Luna, princezna noci.
Luna, princezna noci. (Audio verze) "V mém těle bije křišťálové srdce."
Podepsán Deeter Spirit.
20.03.2013, 18:01
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.03.2013, 18:04 uživatelem Proky. Edited 1 time in total.)
Ta Luna se vám povedla
Steam Okuste můj skill!
DevArt - Okuste moje "umění"! FiMfiction - Okuste moje povídky! (Eng only) LIBSERKER OTP
14.04.2013, 20:46
Tak přátelé po dlouhé době zase jedna básnička, inspiraci jsem našel v jednom moc pěkném komixu který možná znáte ale myslím že v tom uvidíte i jednu epizodu z S3.
Přeji příjemné počtení Anděl strážný duhový. "V mém těle bije křišťálové srdce."
Podepsán Deeter Spirit.
20.04.2013, 16:17
Rozhodl jsem se že tu říkanku zapojím do další básně. Co myslíte povedlo se to ?
Sluníčko, sluníčko. "V mém těle bije křišťálové srdce."
Podepsán Deeter Spirit.
29.04.2013, 20:18
Super básničky, hlavně ta poslední
30.04.2013, 20:27
Tak už je to nějaký čas co ty básně píšu a tak by mě zajímal váš názor na ně.
"V mém těle bije křišťálové srdce."
Podepsán Deeter Spirit.
30.04.2013, 21:52
Já nejsem básník a nikdy nebudu a proto můžu hodnotit jen "uživatelsky" (a že mám poezii rád)
(tak mě nebijte) Co by se dalo vytknout je maximálně to, že používáš stále stejnou formu, nebo dvě. Díky tomu jeden za chvíli dostane pocit, že čte pořád dokola tu samou báseň Co se týče rýmů, vzpomínám si na školu, kdy nám profesor literatury říkal, že obecně bývá potíž se slovesy. Slovesa v infinitivu a všechno, končící na "-je" (většinou 3.osoba v přítomném čase) působí v rýmu "levně". Nakonec, já osobně mám občas problém s tvým rytmem. Ale většinou mi stačí si v hlavě přehotit slovosled, nebo vynechat spojku a báseň je hned plynulejší. Možná bys mohl občas zkusit říkat věci jednodušeji. Zkoušel jsi někdy skládat text na melodii? Jinak se mi tvoje básně moc líbí. Líbí se mi, že dáváš přednost obsahu před "rýmem za každou cenu" a líbí se mi témata. (tedy vedle toho hlavního, proč jsme všichni tady) Píšeš chytré a milé věci. A Luna, princezna noci je úžasná
30.04.2013, 22:24
Díky, poezii jsem nikdy nijak zvlášť nestudoval ale na základní škole jsem rád recitoval a tak mám k poezii nějaký cit. Rozhodně se pokusím vyzkoušet i jiné formy rýmů. Ohledně rytmu, někdy se mi opravdu nedaří "jednoduše" něco vyjádřit, musím si na to dát víc pozor. Jinak jsem rád že se líbí náměty, osobně se mi zdá že si vždycky vymyslím krátký příběh který potom převedu do rýmů. Kdyby se například Zimní Láska rozepsala mohla by z ní být docela pěkná povídka
Ještě jednou dík za tvůj názor. "V mém těle bije křišťálové srdce."
Podepsán Deeter Spirit.
05.05.2013, 10:45
A je tu další báseň, enjoy
Zamilovaný Macintosh. "V mém těle bije křišťálové srdce."
Podepsán Deeter Spirit.
|
|