19.04.2013, 09:14
(19.04.2013, 00:23)Rwakk Napsal(a): nemas killy? jsi neužitečný
To není pravda Mně už nadávali mockrát i když jsem měl killy a hrál jsem carry. Jednou mě třeba celý tým reportoval za to že jsem za carry měl skóre 5/1/1 (ta asistence byl jediný kill teamu mimo moji lajnu)
Moje vina byla to, že narozdíl od těch ostatních skillerů se skóre 0/3 až 0/7 jsem ještě nebyl summoner lvl 30
Další reporty a nadávky že na mě prohráli hru jsem dostal třeba za to že mám málo výher (hraju docela sporadicky) ale stejně jsem měl carry 8/0 a nebo prostě za to že jsem nedokázal zachránit prdel Katarině která hrdinně sama vlítnula do čtyř pod věží a pak se divila že dostala stunlock a zdechla
V lolku je úplně jedno jak hraješ, co hraješ a kolik máš killů. Tam nadávají všichni všem rovným dílem.
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte