Hodnocení tématu:
  • 2 Hlas(ů) - 4.5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MLP a vaše okolie?
Laciel: Jsem zářným příkladem toho, že se hektolitry alkoholu a poníci daj dost dobře zkombinovat Rainbowlaugh

Jinak jsem zatim furt nepotkal nikoho, kdo by poníky doopravdy nesnášel... Většina lidí se prostě zasměje a bavíme se dál... A já se furt tak těšim, až potkám nějakýho zabedněnýho hatera bez kousku mozku v hlavě (diskutovat s lidma tohoto typu je nejlepší zábava, kterou znám Rainbowlaugh).
Fluttrershy's a best pony Flutterryay

Lidi se prej od zvířat odlišujou tim, že myslej... No já nevim, ale asi žiju v zoo...

Rada do života: Minulost nezměníš, přítomnost je vlastně už pryč a budoucnost neovlivníš - proč něco řešit?

Anti Everything and Everyone front Rainbowlaugh
Odpovědět
Me taky nikdo primo nehatuje. Jen maj kecy a mnohdy nelogickeho razu. Rainbowlaugh Ale kdybych s tim prisla na zakladku, kde uz tak jsem s vetsinou kolektivu valcila, tak nevim, jak dopadnu.... Pinkiecrazy

Odpovědět
Včera mi jeden kluk řek že ho moc bombarduju poníkama a jedna holka že ji málo bombarduju poníkama, je čas to srovnat Rainbowlaugh
Odpovědět
Tak to mě zase říkaj ať jim nakreslim jejich OC xD Takže nemam ve škole hodinu,na který bych nekreslila poníky Rainbowlaugh
Rainbowhuh
Odpovědět
Nasut: Taky nejsem abstinent a chodím na tyhle akce ale jak se říká "čeho je moc toho je příliš" Rainbowlaugh .
Rovněž ale také uznávám : Inteligentní člověk se musí občas opít aby přežil s blázny okolo - Ernest Hemingway . Pinkiesmile
Odpovědět
Dělaj si z toho srandu. Hlavně ve škole Raritycry. Jinak jsem zbronifikoval ségru, bratrance a taky kámoše se kterym hraju minecraft s modem, ktery mam v podpisu.
You are loved!
YouTube
Moje hudební vlákno
SoundCloud archiv
Discord: atakke

Moc sem nechodím, ale na Discordu vždy odpovím Twilightsmile

"Music is everybody's possession. It's only publishers who think that people own it." - John Lennon
Odpovědět
(20.01.2012, 21:08)Máro Napsal(a): Ako ľudia z vášho okolia reagujú na to, že máte radi MLP a že sa celkovo oň zaujímate?

všem je to jedno, akorát kámoše s tim štvu Scootangel
Odpovědět
Nikomu to nevadí jediní idooti a hateři se najdou ve třífě ale jinak Normal Reaction Twilightsmile
Nejsem na Bronies? Hraju Oblivion!!! Ajsmug
Nic není nemožné, když se člověk opravdu snaží.
Alexander Veliký
Odpovědět
Někteří říkají, že jsem na ně moc velká, ale zase, největší tvrďáci z naší třídy taky zpívají znělku MLP, ale myslím že to není z lásky k MLP.
Odpovědět
já mám celkem štěstí (nebo smůlu?) že u mě ve třídě jsem všem ukradenej takže i když si na sebe vezmu tričko s poníkem tak je to každýmu jedno
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)