03.05.2013, 21:08
Cracky: Luna... tak cute ňuf ňuf
Deeter: moooc pěkné OC
Ohodnoťte titul, podpis, avatar a nick
|
03.05.2013, 21:08
Cracky: Luna... tak cute ňuf ňuf
03.05.2013, 21:11
(03.05.2013, 20:31)Dumbass_CZ Napsal(a): WW: Něco mi to říká, ale nemohu si za boha vzpomenout, kde jsem to viděl Dám ti radu. Je to jedna ze 4 .... A bojuješ s ní nejvíce z těch 4 ...
Embrace the Darkness
"People are like dice. We throw ourselves in the direction of our choosing..." MGQ: Paradox Yuela! You are...beatiful female swordsman I am not brony, but I visit this site for shit & giggles
03.05.2013, 21:24
WW: Už asi vím, ale dej mi ještě jednu radu
![]() PS: Běžte si ňufat jinde ... tvl, od doby, co jste mi tímto slovem zasraly seznamku to nesnáším ![]() Spoluzakladatel a druhý člen ANfWF
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...
03.05.2013, 21:31
(03.05.2013, 21:24)Dumbass_CZ Napsal(a): WW: Už asi vím, ale dej mi ještě jednu raduHmmm...Sakra...Abych toho moc neřekl Je nejvíce věrná královně, která cestuje s takovým klukem
Embrace the Darkness
"People are like dice. We throw ourselves in the direction of our choosing..." MGQ: Paradox Yuela! You are...beatiful female swordsman I am not brony, but I visit this site for shit & giggles
03.05.2013, 21:40
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.05.2013, 21:40 uživatelem Dumbass_CZ.)
Tak jako, já vím, že je to Granberia, ale nemohl jsme si vzpomenout na jméno
![]() Stejně se mi Tamamo na artech líbí víc Ale Elma má víc r34 obrázků ... se divím, že nemáš zrovna jí ![]() Spoluzakladatel a druhý člen ANfWF
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...
03.05.2013, 21:43
A to jako proč? -_-
Navíc Almu nemám rád z nějakého divného důvodu. A navíc tady bych si jí dát nemohl ;D
Embrace the Darkness
03.05.2013, 21:46
Proč ? Že si oblíbila Luku ?
![]() Spoluzakladatel a druhý člen ANfWF
03.05.2013, 21:50
Sklapni, jo?
![]() Jako líbí se mi její ksichty, ale nvm proč jí nemám rád. Granberia je u mě best z celého MGQ :c
Embrace the Darkness
"People are like dice. We throw ourselves in the direction of our choosing..." MGQ: Paradox Yuela! You are...beatiful female swordsman I am not brony, but I visit this site for shit & giggles |