25.04.2013, 07:08
no....
přemýšlím mám jich hodně...ale nejradši zkoukávám 2 serii
Který díl máte nejraději
|
25.04.2013, 07:08
no....
26.04.2013, 19:33
Sonic Rainboom a Hearts Warming Eve
Nejsem na Bronies? Hraju Oblivion!!!
Nic není nemožné, když se člověk opravdu snaží. Alexander Veliký
26.04.2013, 19:45
Ooh, tak to vážně nevím možná ten díl RD fanklub (i když jsem ho neviděla )
26.04.2013, 19:56
Canterlot Wedding, changelingové maj cool lasery
" Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky. " Holly, RD
01.05.2013, 12:26
Ešte aj Hearts Warming Eve je podľa mňa dobrý diel. Sčasti je to asi preto, lebo mám rád, keď sa dozviem viac o histórii Equestrie, a tento diel bol tomu prakticky celý venovaný. V tomto dieli je aj pre mňa jeden z najkrajších momentov v seriáli, a to keď v jaskyni zmrznú vodcovia, sluhovia sú vydesení windigami, ustupujú chrbtom k sebe, ale keď zistia, že sú tam už len oni traja, tak namiesto hádania sa, ako to bolo za prítomnosti vodcov, si vydýchnu a povedia si, že proti sebe nič nemajú - a to ich nakoniec aj zachráni pred windigami. Vtedy si človek uvedomí, že spory medzi kmeňmi sú len na úrovni vedenia a politiky, ale medzi samotnými ľudmi (poníkmi) žiadne spory nie sú. Túto myšlienku som videl vyjadrenú už vo viacerých filmoch a knihách, kde napríklad vojak počas zajatia alebo iných nečakaných okolností má šancu porozprávať sa a spoznať nepriateľského vojaka a zistí, že aj on je len človek a nakoniec obidvaja prídu na to, že nikto nechce bojovať a zabíjať ľudí, proti ktorým vlastne nič nemá a teda, že všetky vojny sú nezmyselné. V mlp síce nebola vojna, ale boli tam napäté politické vzťahy a poučenie, že nedáva zmysel nenávidieť celý národ, je podľa mňa veľmi pekné. Možno, že som to príliš rozanalyzoval, ale čím viac o tom rozmýšľam, tým silnejšie emócie vo mne tá scéna vyvoláva. "No matter what our differences, we're all ponies."
Vône kvarkov sú izospin, projekcia izospinu, podivnosť, pôvab, krása a pravda.
01.05.2013, 12:30
Lesson Zero!
02.05.2013, 10:24
The return of harmony 1 i 2, na Discorda u mě nemá
15.05.2013, 21:35
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.05.2013, 21:36 uživatelem Apple Juice. Edited 2 times in total.)
Canterlot wedding,Sonic rainboom a samozrejme Magical mystery cure
Sunshine sunshine,Ladybugs awake,Clap your hooves and do a little shake!
15.05.2013, 21:59
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.05.2013, 21:59 uživatelem Dex. Edited 1 time in total.)
Já jich mám tolik... mimo jiné The Return of Harmony, Canterlot Wedding, Winter Wrap-Up (Zejména kvůli té superultraúžasné písničce), A Bird in the Hoof (Trollící Tia & Trollící Pták = Pure Epicness) atd...
První Equestrijský Drakobijcobijec
20.05.2013, 18:51
The Last Roundup (tuším, že se to tak píše ) a Canterlot Wedding
|
|