31.05.2013, 12:50
na téma BRS je ale stejně nejlepší manga Black Rock-chan
Anime
|
31.05.2013, 12:50
na téma BRS je ale stejně nejlepší manga Black Rock-chan
01.06.2013, 21:29
Včera (v Japonsku už předevčírem ) vyšlo všemi dlouho očekávané anime od Makoto Shinkaie - Kotonoha no Niwa. A dle mého soudu Shinaki opět nezklamal, imho je to jeho doposud nejlepší práce a to jak příběhovět tak graficky i hudebně. Jedinou vadou na kráse je, že to není celovečerák, jak je jeho zvykem ale pouze 46 minutové OAV. Za mě jednoznačně 10/10 a netrpělivě čekám na oznámení dalšího anime od něj ^^
A jaký je váš názor?
02.06.2013, 17:56
Na BRS jsem se jen koukala,protože tam byli tak Epické bojové scény...jinak to nebylo moc "dobré"...Nedávno vyšel Anime Karneval,díval se na to někdo?
02.06.2013, 18:19
^-- Karneval. Sice jsem o tom slyšel ale koukat na to nebudu. A ne kvůli tomu že je to josei ale kvůli tomu že je to plný (krásných) bishíků
A stejně to ještě neni venku celý ne? Teď je na řadě Kuroshitsuji tak uvidíme potom...
02.06.2013, 21:45
teda blaxi to anime vypadá sugoi ! Další super slintačka. plná duhových barev a pastelových osdtínů.
nyní sleduji toto Šílené středoškolské roztomilé anime plné gagů.- Zatím u mě vede malá profesorka a její roztomilá Androidka
02.06.2013, 22:27
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.06.2013, 22:27 uživatelem Intrix. Edited 1 time in total.)
ja mam momentalne rozkoukany Suzumiya Haruhi no Yuuutsu a marne shanim k sobe sedici video a cesky titulky u anime Nana, nebo alespon nejaky softsub, kde jsou puvodni titulky v lepsim formatu nez vob (napr. srt, ass)
03.06.2013, 13:07
asi tu nadhodím Sword Art Online - co se vám líbilo a co zase ne
osobně si myslím že 1. polovina byla AWESOME a druhá zase předvídatelná nudná a prostě na nic
It's the middle of the day but darkness falls on the city, it's the shadow of a giant cybernetic death kitty.
And on the other side of town something rages down the path, if you had a lisp you'd know it's kickin' theriouth ath.
03.06.2013, 17:22
První polovina byla skvělá...a i druhá ale nebyl to sword art online....kdyby to aspon nechaly podle tech novel....no...možná se někdy dočkáme pokračování.
Každopádně je OST patří k těm nejlepším co znám. Určitě můžu říct že i jako anime patří k té vyšší vrstvě. Let it Go...Try everything.
How Far I'll Go, on top of the world? Towards of sun immortals. When Can I See You Again? Top of the world. Telling the world. To the sky! Just a Dream. Brothers under the Sun
03.06.2013, 17:23
|
|