06.06.2013, 19:34
Aw cute
ale z kterého dílu si říct netroufnu
![Twilightsmile Twilightsmile](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/twilightsmile.png)
![Rainbowlaugh Rainbowlaugh](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/rainbowlaugh.png)
Anketa: Líbí se vám mé výtvory? Nemáte dostatečná oprávnění, abyste mohl(a) hlasovat v této anketě. |
|||
Ano | 32 | 96.97% | |
Ne | 1 | 3.03% | |
Celkem | 33 hlas(ů) | 100% |
* Hlasoval(a) jste pro tuto možnost. | [Zobrazit výsledky] |
Mesu tvoří...
|
06.06.2013, 19:34
Aw cute
![]() ![]()
06.06.2013, 19:42
![]() Jen u té modré ti chybí nosní dírka (Nebo to tak mělo být ? ![]()
11.06.2013, 15:58
Takže pár týdnů tu bylo mrtvo, tak sem přidám pár obrázků s mým OC
![]() ![]() ![]() culíčky ![]() ![]() Pokémon cosplay pony style ![]() ![]()
Po extra dlouhé době jsem zpět - Czequestria mě přesvědčila, abych se k vám vrátila a ukázala ten menší pokrok co jsem udělala v kreslení - starých obrázků si nevšímejte - řekněme, že už mám trochu jinou úroveň
![]() Takže vám sem hodím za prvé odkaz na můj DA: MesuYoru DA A můj včera dokončený obrázek - Confrontation Princess Luna x Nightmare Moon - ano je inspirována tou úžasnou písničkou co nemůžu dostat z hlavy. ![]() Takže tu je skica: ![]() A zde je hotové dílko :3 ![]() Kritiku vždy přijímám, zvláště pokud mi chcete pomoci posunout mé kreslící schopnosti trochu dál. ![]()
02.09.2015, 12:44
ahoj, moc hezke, pekna skica, proc je na skice princezna Luna smutna a na vysledne obrazku se tvari spis prekvapene?
btw - tve predchozi obrazky sou take pekne....
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate
02.09.2015, 12:49
(02.09.2015, 12:44)Mácaman Napsal(a): ahoj, moc hezke, pekna skica, proc je na skice princezna Luna smutna a na vysledne obrazku se tvari spis prekvapene? Protože překvapený výraz se mi lépe hodil k celému konceptu více než ten smutný výraz - chtěla jsem aby spíše byla překvapená nebo spíše šokovaná z toho že Nightmare pomalu přebírá kontrolu. Krom toho skica byla kreslená docela dávno a když jsem se dostala k digitálu, tak jsem se rozhodla to předělat.
02.09.2015, 17:35
Mám radost, že jsi se vrátila ke kreslení. Nová tvorba je pěkná, ale ani o té starší nemůžu říct, že by se mi nelíbila. Ten pokémon pony cosplay je boží!
![]() ![]()
Jedeme dále za ty dva roky se mi nashromáždilo pár věciček - takže bude dobré vám předvést mou ponysonu v novém stylu :3
![]() Jméno: Moonlight Orchid Přezdívka: Moona Druh: Jednorožec Věk: 22 Země: Naturelia Město: Arborvita Cuttie mark: Orchidej a srpek měsíce. Srpek měsíce znázorňuje lásku k nočnímu způsobu života. Zároveň i její možnost použít světla měsíce pro silnější druhy magie. Orchidej znázorňuje její lásku ke květinám, jejich pěstování a možnosti s nima kounikovat za pomoci magie nasbírané z měsíční záře. Zaměstnání: Vedoucí v Arborvitské botanické zahradě Charakter: Sangvinik/Flegmatik, optimista Hlavní Hřích: Pýcha Hlavní Cnost: Mírumilovnost Gala šaty: ![]() Equal style: ![]() Vývin charakteru od úplného počátku ![]() ![]()
I am awake, I am alive!
Tak mě napadlo, že by jsem se pokusila být aktivní a přidávat mé výtvory znova sem. Už je to nějaká doba, co jsem sem něco přidávala. Takže zde je pár obrázků za poslední dobu. ![]() ![]() Princezna Skystar s Primarinou. Dvě mořské víly co umí úžasně zpívat z mých dvou nejoblíbenějších fandomů. Perfektně se k sobě hodí. ![]() Artist War! - aneb jak asi tak vypadá válka umělců. Na obrázku je mé OC Moonlight Orchid a OC Ruushii Wild Prairie, když ještě byla pegas. ![]() Artist War! - Aftermath - a takhle to dopadá když si nepřečtete návod, nebo složení, nebo aspoň to zatracené upozornění. ![]() Mean Twilight - aneb Twilight je nejlepší záporák. ![]() Takhle nějak se vyvíjí moje tvorba. Jak jste si všimli, digitální tvorba už u mě nemá hlavní prioritu. Skicák, tužka, centropeny a fixy mě úplně okouzlily. Těšte se na novou tvorbu, snad častěji než jednou za dva roky. ![]()
Cause rainbows won't light up the sky unless you let it rain.
Takže jsem po dlouhé době zkusila něco nového - použila jsem své akvarely a akrylky a vytvořila tento fanart Autumn Blaze. Ráda do kreseb přidávám více detailů, proto má Autumn více šupin než má v seriálu. ![]() ![]() |
|