Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 3 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Historie MLP
(22.02.2013, 17:36)Bublushka Napsal(a):
(19.10.2011, 12:20)Moondancer Napsal(a): Pokud si pustíte úplně první film MLP - Battle for Midnight castle a jeho pokračovaní Escape from Catrina, moc roztomilosti a něžnosti v něm nenajdete. Je místy až drsný na poměry Hasbro. Kresba a dej je docela propracovaný...

To je moc pěný článeček... a ani není nijak dlouhý...na netu jsem našla jen anglické verze historie a z toho jsem moc neměla...a tenhle článek mě příjmeně seznámil se vším Applejackunsure .A asi si stáhnu ty první dva filmíky...vypadá to hustě. Ty ostatní věci mi přijdou až moc sladké Rainbowdetermined2 :-D

Tak jsem rád, že se ti líbí a ještě radši, že tě inspiroval podívat se na nějaké díly. Dej určitě vědět, jak se ti líbily =)
Unicorn by dancing in the moonlight...who wants to live forever?
Odpovědět
Včera jsem konečně shlédla i druhý dílek nedokončené série. Díl Battle for midnight castle byl teda vážně hustej a ten hlas toho záporáka...a v hlavě mi pak furt křičel růžovej Spike "Can I...Can I"
A Escape from Catrina taky nebyl špatnej drsná atmosféra a opet hustý záprák, číča vypadla fakt skvěle Twilightsmile.
Ale Megan mi tam přišla navíc a stejně poníkům vždycky pomohl někdo kde k nim nepatřila a zradil záporáka Twilightsmile

Ale je škoda že to nepokračovalo dál, byl to fakt pěkne udělaný.
I have something from every pony...

I love books
I am crazy and i love fun
I am rude and I tell what I mean
I am hypersensitive
I like apples
I love animals, and I have rabbit

And I don't know to speak english

Pinkie is the best...Pinkiehappy
Odpovědět

Ano s Megan s tebou plně souhlasím. Ano je to velká škoda. dochoval se pouze původní scénář. Žel nebylo natočeno dle původních představ.

EDIT (Martin): smazána citace předchozího příspěvku
Odpovědět
Vim ze to nesouvisi s MLP:FIM ,ale pride mi vtipny ze Charlie,Sweety Bell a Scotaloo jsou ve stejnym veku.(v G3.5)
Pinkiemana is crazy?Pinkiecrazy
Pfffffffffffff
Odpovědět
Právě v G3.5 jsou odlišeny věkově (a velikostně). A je přímo uvedeno, že Cheerilee je starší sestra Scootaloo. Jak je to mezi Scootaloo a Sweetie Belle nevím, ale řekl bych, že podle výšky má být asi SB nejmladší.
DeviantArt & Home, Bronies galerie.
Odpovědět
Chtěl jsem odpovědět už včera, ale říkal jsem si, že počkámna tebe. Přeci jenom G3 je tvá parketa. Každopádně bych doplnil, že Cheerlee byla i jako figurka v G2.
Odpovědět
Je tak pardon.Tohle mi uslo
Pinkiemana is crazy?Pinkiecrazy
Pfffffffffffff
Odpovědět
No, parketa asi zrovna ne s mou mizernou pamětí, ale naštěstí máme Wiki a Google.. no, kdybys čekal minulý týden, tak by ses asi nedočkal Pinkiesmile
Odpovědět
Jinak po přednášce o historii MLP, kterou jsem měl na jednom furry srazu, jsem nastínil jedno z pěkných inter pro MLP G1 ve francoužtině a italštině. Docela se to líbilo, tak zde postnu ...

Dors mon petit poney - Francouzký speciál, dlouhá verze

Italské intro - Mio Mini Pony od Ch.D'Aveny
Odpovědět
Mě by se spíš líbil samotný záznam té přednášky, teda pokud existuje a není v tom jiný problém Ajsmug
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)