22.07.2013, 07:22
Vou, ten druhej CW, This Day Aria - bleuh, Changeling - falešník (nebo falešnice, prostě WTF)
a Love is in Bloom -
To mně paralyzovalo a zjistil jsem, že hudba může bolet
a Love is in Bloom -
![Twilightangry2 Twilightangry2](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/twilightangry2.png)
![Raritycry Raritycry](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/raritycry.png)
suh dud
Český dabing!
|
22.07.2013, 07:22
Vou, ten druhej CW, This Day Aria - bleuh, Changeling - falešník (nebo falešnice, prostě WTF)
a Love is in Bloom - ![]() ![]()
suh dud
22.07.2013, 07:51
This Day Aria byla tak hrozná že mě to vzbudilo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
22.07.2013, 09:04
Budu dělat, že jsem nikdy neslyšela Love is in Bloom v té Minimaxí verzi.
![]()
"Ať se děje cokoli, nikdy se nevzdávej sebe, svých přátel a snů."
Blog Něco málo z tvorby Avatar má na svědomí Ema Windpower. ![]()
... Hoďte mě někdo ze skály! Love in Bloom.... To je... Stačily mi tři sekundy! Schválně si poslechněte jak to mají zase nazpíváné v obyčejné reklamě!
![]() Nom this day aria je taky hrozná, ale lepší než love in bloom. incredibly handsome criminal genius and master of all villainy
22.07.2013, 09:35
Nejhorší na tom je, že tu reklamu nejspíš zpívala Ivana Korolová, která dabuje Spika. A na jaké je to úrovni? Skvělé.
22.07.2013, 09:38
Další zjistění, díky kterému mám důvod zrušit Barrandov
![]() ![]() incredibly handsome criminal genius and master of all villainy
22.07.2013, 09:43
Tak jsem se na to dívala, dabing Chrys mi příjde celkem v pohodě..až na to zpívání..
A Love is in Bloom je strašné .. Ten dabing v reklamě je mnohem lepší ![]()
22.07.2013, 10:08
Byla jsem bratrem přinucena podívat se na celý díl. Chrys je dost dobrá, líbila se mi, ale zpěv už je slabší místo stejně jako u Cadence. A Twilight s Love is in Bloom raději už komentovat nebudu.
22.07.2013, 12:31
(21.07.2013, 23:07)woren Napsal(a): potom to dopadá tak že u toho děti sedí celý den a vymýva jim to mozky Ježiš jestli tohle nebyl vtip tak se můžeš těšit na Otaku attack ... prej čínština ![]()
22.07.2013, 19:24
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.07.2013, 22:22 uživatelem woren. Edited 6 times in total.)
jaaj činština ,korejština ,japonština je toho hodně co používají tak mě neber za slovo je to prostě jejich hatmatilka.a psal jsem tam (ASI) tak si to přečti i závorku
![]() je tam i 25 epizoda jestli to nevadí taksem ji dam, jestli se na to chcete kouknout
For the Great and Powerful Trixie
|
|