27.07.2013, 10:54
Tak nějak se na to dívám a vidím že Draci mají už 20 kapitol a další dvě jsou ve vírobě. A to jsem je začal psát asi před měsícem.
Vůbec jsem si neuvědomil že je toho tolik v tak krátkém čase. Ani mi nepříjde že jsem psal tolik. Prostě jsem si sedl a tři až čtyři hodinky dal každé kapitole. Dokonce jsem přestal hrát hry
Asi pomalu a jistě začínám uvažovat zda nejsem drak. Hmmm kam mi asi zmizely křídla
Každopádně děkuji všem kteří našli ochotu si to vše přečíst.
I nadále se pokusím držet nějakou kvalitu která by vás mohla potěšit ale mějte se mnou trpělivost. Určitě příjdou i slabé chvíle kdy to výsledek nebude nic moc. Prosím vydržte a připadně mi řekněte co jsem špatně napsal
Vůbec jsem si neuvědomil že je toho tolik v tak krátkém čase. Ani mi nepříjde že jsem psal tolik. Prostě jsem si sedl a tři až čtyři hodinky dal každé kapitole. Dokonce jsem přestal hrát hry
Asi pomalu a jistě začínám uvažovat zda nejsem drak. Hmmm kam mi asi zmizely křídla
Každopádně děkuji všem kteří našli ochotu si to vše přečíst.
I nadále se pokusím držet nějakou kvalitu která by vás mohla potěšit ale mějte se mnou trpělivost. Určitě příjdou i slabé chvíle kdy to výsledek nebude nic moc. Prosím vydržte a připadně mi řekněte co jsem špatně napsal
Let it Go...Try everything.
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!
Just a Dream. Brothers under the Sun
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!