28.07.2013, 11:39
Třešť, bohužel, má dost špatné autobusové spojení s Jihlavou. Možná kdyby se konal hromadný odvoz zpátky (nebo i tam)? A za mrkvový pití si můžeš sám - já tam pil prima čaj
![Rainbowlaugh Rainbowlaugh](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/rainbowlaugh.png)
Jihlavské srazy (a okolí)
|
28.07.2013, 11:39
Třešť, bohužel, má dost špatné autobusové spojení s Jihlavou. Možná kdyby se konal hromadný odvoz zpátky (nebo i tam)? A za mrkvový pití si můžeš sám - já tam pil prima čaj
![]()
28.07.2013, 11:42
Já když jsem s někým novým tak mi trvá než se rozmluvím, ale když se rozmluvím, tak jsem k nezastavení :-D témata dopředu nevymýšlím, vždycky to nějak přijde samo
![]() The daydreamers nightmare is to never even try. Your time has slipped by. 10 years - 11:00 AM (Daydreamer) - best band ever ![]() Normal people scare me ![]()
28.07.2013, 13:06
Zdravím, také jsem tu nová. Určitě bych se ráda v budoucnu nějakého srazu zúčastnila. Zatím jsem byla jen na FF, tam jsem měla cosplay Fluttershy, nejsem si ale jistá, jestli si vzpomenete
![]()
28.07.2013, 13:15
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 28.07.2013, 14:08 uživatelem Andhariel. Edited 1 time in total.)
@thesecret1 : na ten bowling by šlo zajet autem-já do Jihlavy jezdím pouze autem a Anemonis taky určitě bude mít auto-tak by to neměl být problém <zas tolik nás nebude, aby jsme se nevešli
![]() @Miyu : na FF byly <pokud vím> 2 FlutterShy a obě byly skvělé ![]() Edit : úplně jsem zapomněl na Jamise ![]() ![]()
Twilight Sparkle: The magic of friendship doesn't just exist in Equestria - it's everywhere
-normal people scary me- Ask / FB / FS-monster ![]()
28.07.2013, 14:36
Miyu: Pamatuji si na tu Fluttershy na CoFFplayi, tos byla ty?
![]() ![]() Andhariel: Tsk když mě někdo vyzvedne a když to bude v dobrej termín, pak není problém ![]()
28.07.2013, 16:00
Jo, bowling zní docela dobře
![]() ![]() The daydreamers nightmare is to never even try. Your time has slipped by. 10 years - 11:00 AM (Daydreamer) - best band ever ![]() Normal people scare me ![]()
28.07.2013, 17:02
na sraz můžu vzít nějaký fotky/videa z FF...to její vystoupení na CoFFplayi bylo epický
![]()
Twilight Sparkle: The magic of friendship doesn't just exist in Equestria - it's everywhere
28.07.2013, 18:26
Jo, tak ta na CoFFplayi jsem byla já
![]() ![]() Můžu se zeptat, kdo je z Humpolce? Ten mám asi nejblíž ![]()
28.07.2013, 18:56
video na YT jsem zatím neviděl-mám svoje...ale tvoje vystoupení bylo zdaleka nejlepší-a ten Angel mě dostal
![]() Mrkni se do záložky "Mapa členů" ![]()
28.07.2013, 20:23
Jo, Miyu to měla vyhrát
![]() ![]() Co termín? Já bych mohl celou první polovinu srpna mimo 2., 7. a 8. |
|