05.08.2013, 21:57
si děláš srandu že jsi ho poslala SMUSOVI!
omygosh omygosh omygosh
omygosh omygosh omygosh
Plyšáci
|
05.08.2013, 21:57
si děláš srandu že jsi ho poslala SMUSOVI!
omygosh omygosh omygosh
05.08.2013, 22:00
Tak tomu říkám RESPEKT!!! (není tu smajl pro vyjádření respektu)
Nikdo tě nemá rád? Nikdo tě nechce pochovat? My tě pochováme. Váš pohřební Ponyvillský ústav.
FlutterShy is MINE!!!
05.08.2013, 22:54
Oh, nice !
05.08.2013, 23:06
Když vidím, jaké krásné výtvory tady ostatní dělají, mám sama chuť se pustit do šití plyšáčků. A zrovna když jsem koukala na DA návody, tak přišel brácha, uviděl na obrazovce plyšáka RD a prohlásil, že takového chce k Vánocům/narozkám, tak prej ať se činím. Hm, teď akorát sehnat tu kupu látky a trpělivosti
"Ať se děje cokoli, nikdy se nevzdávej sebe, svých přátel a snů."
Blog Něco málo z tvorby Avatar má na svědomí Ema Windpower.
02.09.2013, 22:00
Next jest Cady - pro přítele něco na způsob filly verze, tentokrát jsem opravila nožky o něco oči jsou ručně malované barvou na textil a vše je šité rukou jako Twil prostě si s přístrojem nerozumím a nebaví mě to s nimi a navíc bavlnku bych tam nenacpala nevím proč nafotím tak velký roh ve skutečnosti ho tak moc dlouhý nemá za to má delší nohy :/ fotograf ze mě nebude
08.11.2013, 23:22
This...
(18.07.2013, 13:14)Cally Napsal(a): Druhý pokus o plyšáka i když nepočítám to zkoušení šablon a tak, na přání pro kamaráda přesně pohle jeho požadavků vím má slabé nohy- šablona byla původně na Cadance, jen hlavu jsem změnila, nohy jsem zapomněla -,-...and this... (02.09.2013, 22:00)Cally Napsal(a): ...is fakhing awesome! Druhý pokus až na nožky perfektní, Cadance je ale dokonalá. Why I'm not so talented like you?!
"I'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you. We broke our mirrors."
09.11.2013, 08:48
WOW! Úplně úžasné Dala by jste na ně nějaký návod? Ráda bych si to taky zkusila
22.11.2013, 21:04
Dear princess Luna,
I love you so much I made this plushie... Přispěju svou troškou do mlýna, i když moje Luna není úplná novinka (už se mnou byla párkrát na sraze). Vylepšil jsem úhel hlavy, tak už nevypadá tak namyšleně , víc drží tvar křídel a trochu míň se převrací. Je ušitá podle návodu od Voodoo Tiki, jen s jiným střihem -- alicorní verze je od Skrapboxe. Jeho první pokus vypadal takhle (link na střih má v komentáři). Později psal, že ten čumák upravil (asi tak, jak vypadá moje Luna) -- ale ještě pořád to není ono. Myslím že Tikiho střihy by přece jen vypadaly líp, ten alicorn má divnou hlavu a není zas tak úplně cute. @Klokanek123:Jasně, neboj se a s chutí do toho! Fajn návod má Voodoo-Tiki na deviantartu (odkaz výše). Jinak myslím že to zvládne každý, tohle byl můj první pokus.
14.05.2014, 18:08
Kdo zvládne tuto Lunu, je u mne BŮH!
Má přezdívka zní Stormangels...Bouřně rychlý Pegas
14.05.2014, 19:05
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.05.2014, 19:16 uživatelem MidnightShadow. Edited 1 time in total.)
Nevidim na ni nic tezkeho.
Navic hodne dela i to, jak ponika naceses a vyfotis. 90% prodejnosti delaji fotky, potom cena a zbytek. Agatrix dela ale velmi hezke poniky. I gryfy.
I'm not crazy. My reality is just different than yours.
Nezadouci osoba. hue hue hue |
|