Hodnocení tématu:
  • 4 Hlas(ů) - 3.75 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Připomínky a návrhy k obsahu Bronies.cz
Mě by to též zajímalo. A taky proč jí nedali ban ale rovnou účet smazali.
Odpovědět
Orion psala osobně mě, vzhledem k tomu že jsem se k tomu dříve nedostal udělal jsem to dnes při úklidu.
Jinak nevím kdo rozhlašoval že se účty na vl. žádost neruší, není to pravda.
Ajdranpony žádost napsat mohl, já o tom nevím.
Odpovědět
Ještě kdysi dávno to psal Refly, poté, co několik lidí při ragequitu požádalo o ban, aby se mohli poté zase vrátit. Korunu tomu nasadil uživatel, který se vrátil půlhodiny po uděleném banu, že prý si to rozmyslel.

A Ajdrian hlavně napsal crypost o svém odchodu.
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.

It's no problem for me, but it's a problem for you.
Odpovědět
Jenže Reflyho výmysly už neplatí
Odpovědět
Celé toto "banovanie na vlastnú žiadosť"... Facehoof

Pokiaľ si je užívateľ istý, že s fórom končí a nechce s ním mať nič spoločné, nech sa ozve adminovi a účet sa mu zruší. Ak má rage a potom sa ukľudní, na takéto situácie je tu nastavenie "právě pryč" stavu. Po predýchaní si ho môže nastaviť späť a fungovať naďalej. Problem solved, k?
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
Odpovědět
Je to jednoduché a můžete to brát jako oficiální oznámení:

Pokud mi uživatel napíše že chce zrušit účet z toho nebo oněho důvodu, tak mu ten účet smažu, bez ohledu na to jestli si to druhý den rozmyslí. 1) myslet 2) konat
Odpovědět
No a je to. Ak má človek rozumný dôvod, nech si ho dá zmazať. This is serious stuff.
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
Odpovědět
Tak když už reflyho výmysly neplatí, mohly by se dělat reformy v dalších věcech.
Odpovědět
Reformy budú zase znamenať chaos... súhlasím so Steppom, ak niekto nemá rozum tak nech potom ľutuje
ENFP Pinkiehappy
Odpovědět
(08.08.2013, 23:00)Sissi Napsal(a): Tak když už reflyho výmysly neplatí, mohly by se dělat reformy v dalších věcech.

například?
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)