Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
93
A že jsem se o tomhle skorosetkání dozvěděl až dnes, když jsem viděl nové logo a šel checknout Andrein Twitter. Shame, I say! Shame!
[19.2.2012 20:06:21] : Jsem dneska zkouknul první epizodu My Little Pony: FiM
[19.2.2012 20:06:53] : Fluttershy je best
OC přepracováno od
bloodorangepancakes
Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
35
Já jsem si ten den, kdy tu byla, náhodou udělal procházku po praze. Ale stejně jsem jí nepotkal :/
První Equestrijský Drakobijcobijec
Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
32
Muze mi nekdo ve zkratce rict, o co slo?
Tento uživatel dostal varování za propagaci drog.
Registrován od: Apr 2012
Hodnocení:
74
Andrea Libman, voice actorka (dabérka) Pinkie Pie a Fluttershy dlouho řikala, že chce navštívit Prahu - a na jeden den opravdu přijela. Přes Twitter s Darmem a spol. dohodli, že si dají sraz ve Skanzenu - Darm a spol zde čekali, ovšem asi se nějak zapovídali a zpomněli hledat vstup - Andrea tam prošlla, cvhilkui tam čekala, a když nikdo nepřišel a nikoho neuviděla tak udělala fotku (viz logo) a šla dál po památkách. Druhý den odjela a do Prahy (potažmo ČR) se už zase asi jen tak nepodívá, takže jsme PROŠVIHLI perfektní šanci kvůli organizační chybě = epic fail of the millenium. =)
Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
80
Ja se do skanzenu podivam nekdy v rijnu. Mozna pritahnu i Celestie, tak by bylo fajn, aby si je tam nekdo vyzvedl
I'm not crazy. My reality is just different than yours.
Nezadouci osoba.
hue hue hue
Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
52
Yay! Podstoupil jsem risk a vyrazil ještě před touto zprávou a vyplatilo se!
Budu tam už někdy kolem 15.00
It takes a long time to realize how truly miserable you are, even longer to see it doesn't have to be that way.
Only after you give up everything can you begin to find a way to be happy.