Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
146
OT: Pánbůh zaplať, že ke mě se peníze dostaly v pořádku, když jsem byla ve s.abu...
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
70
Jestli je to pravda, tak nezbude než tomu štědrýmu dárci vrátit peníze a pořídit levnější tablet. Jinak se to nikdy nevyřeší.
drunken mantis grabs your ass
Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
13
Zdravím, ok uznávám svoje selhání (které jsem tu uznal již několikrát). Peníze mám, nemám přístup k účtu, protože jsem ztratil kreditní kartu, během tohoto týdne by mi měla přijít jak karta tak heslo k internet bance které jsem zapomněl a začnu rozesílat peníze zpět, ČÍSLA ÚČTŮ MÁM. V neposlední řadě oznamuji že tohle je naposledy co něco takového dělám, protože se něco prostě zmrví (za tohle může jeden uživatel, kterého zde nebudu jmenovat). Prostě a jednoduše peníze budu rozesílat během tohoto týdne, poslední vyjádření z mé strany k této věci. Jedna věc je na mě házet něco co je má vina, ale vy mě neznáte, tudíž mě nesuďte jen kvůli tomu že jsem něco nezvládl zvlášť když to v přerostlo mnohem větší věc a nakonec se zde objevil trojnásobek peněz než jsem počítal a v té ceně najít tablet prostě nešlo, jen o hodně levnější - čímž bych se vystavil do situace že bych s těma zbylejma penězma nevěděl. Nebo podstatně dražší, i když se i zde hodně lidí nabídlo že je to možné doplatit, ale já z vás ty peníze navíc cucat nechtěl. Další věc byla že se mi o Lampičce donesla nejedna ošklivá informace, v tu chvíli jsem začal shánět veškerá čísla účtů, naštěstí jsem papír s nima našel. Dále proč se to celé prázdniny nehnulo - prostě jsem měl trochu napnutý program, teprve poslední dny mi dovolují dělat věci, které jsem měl v plánu. Na rozumné otázky se pokusím odpovědět.
Ještě jednou a naposledy se omlouvám.
Sareth
Dont open spoilers - Its dangerous