Registrován od: Oct 2012
Registrován od: Jun 2013
29.08.2013, 12:30
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 29.08.2013, 12:32 uživatelem Blue Comet. Edited 1 time in total.)
Hej, ne že bych já uměla nějak dobře kreslit, ale prostě to mrvíš.
Buď děláš moc tlusté tělo, hubené nohy nebo prapodivně nohy u zadku, hlava je za uchem divně vyboulená jako by jí někdo praštil pánví, roh je moc nízko, je krátký a vypadá jak komín na lokomotivě.
Promiň, anatomii ještě prostě neumíš, a k vybarvování se ani nechci vyjadřovat.... hříva odfláklá, celé je to začmárané jako by to kreslilo malé dítě, pravá přední noha... děs.. (to pro NikolPegasister...)
Registrován od: Jul 2013
Hodnocení:
12
Určitě souhlasím z obfláklým vybarvením. Notak, i když to nemá nejlepší anatomiji, může tomu pěkné vybarvení přidat plus!
(Ale myslím, že se ti celkem povedl ten Someone)
incredibly handsome criminal genius and master of all villainy
Registrován od: Oct 2012
29.08.2013, 14:04
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 29.08.2013, 14:04 uživatelem Nopony. Edited 1 time in total.)
(*zhluboka začne dýchat,snaží se uklidnit* klid Dbleki,klid.)
Chápu, že nikdo není dokonalý, ale když chceš zveřejňovat obrázky, dej si na nich víc záležet
![Twilightsmile Twilightsmile](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/twilightsmile.png)
.Já chápu, že někdy to nejde, ale to vybarvení je vidět, že jsi tam prostě na rychlo napatlala pár barev,dej si s tím víc záležet a vybarvovat stejným tahem,když to nebudeš odflakovat tak uvidíš, že to půjde, ale s tímto přístupem rozhodně ne.
EDIT
![Rainbowwild Rainbowwild](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/rainbowwild.png)
roč se v tolika slovech opakuji?Och.
Registrován od: Jul 2013
Hodnocení:
12
Jéjda nepřestávej!
Musíš trénovat dál aby to za něco stálo. Ta fluttershy je anatomicky povedenější, než většina tvých kreseb. Chápu, že kvalita je nišší po vyfocení, naskenování a tak, ale na tom vybarvování trochu zapracuj, to jo.
Když to vzdáš, nikam to nedosáhneš! By ses divila, jak jsem ještě v únoru kreslila. Anatomie? Prt jak...
incredibly handsome criminal genius and master of all villainy