28.08.2013, 13:08
Celestiažel nejsem v Jihlavě. (Nemluvě o tom kotníku, na chození po venku to ještě moc není.)
In Equestria and Jamis we trust. Yay!
♫ Life in Czequestria shimmers... ♫
Jihlavské srazy (a okolí)
|
28.08.2013, 13:08
Celestiažel nejsem v Jihlavě. (Nemluvě o tom kotníku, na chození po venku to ještě moc není.)
In Equestria and Jamis we trust. Yay!
28.08.2013, 17:27
Ou tak s tou nohou je mi to líto. Příště budu volit bezpečnější zkratky
Co se srazu týče, mě je to jedno kdy, klidně až příští týden.
28.08.2013, 18:32
Anemonis si podvrtnul kotník? No, v tom případě teda asi až za ten týden, i když jsem se těšil...
28.08.2013, 20:24
Já bych tenhle víkend stejně nemohla, takže tím líp pro mě
The daydreamers nightmare is to never even try. Your time has slipped by. 10 years - 11:00 AM (Daydreamer) - best band ever Normal people scare me
28.08.2013, 20:56
Ah, moc mě mrzí ten kotník, doufám, že to bude brzy dobré
Jinak ohledně srazu prý padl takový nápad... S Vláďou, který byl na minulém srazu, patříme také do "skupiny" Otaku Vysočina (nadšenci pro Japonsko, anime, mangu), a protože se mezi vámi také nějaké odezvy objevily, tak Vláďu, a tuším Andhariela, napadlo udělat společný sraz. Ten sraz by byl celovíkendový v Havl. Brodě, na čase by se dalo domluvit podle tohoto udělátka http://doodle.com/vdhmeitaw8f6xnzw Co vy na to?
28.08.2013, 23:20
@Miyu - já jsem rozhodně PRO ...myslím, že by to bylo super
OT : ...a prosím-prosím-prosím-neskloňujte mojí přezdívku "česky"...bolí mě z toho oči ...používejte ve všech pádech "Andhariel" -vypadá to líp
Twilight Sparkle: The magic of friendship doesn't just exist in Equestria - it's everywhere
-normal people scary me- Ask / FB / FS-monster
28.08.2013, 23:21
To máš za to, žes mi jednou řekl Miya/Miye či čo to bylo
30.08.2013, 19:15
Raději naturistku než narutistku! Anime jsem schopen trávit jen v omezeném množství.
Ale za tři týdny je http://www.istrocon.sk/ vykašlete se na sraz a pojeďte taky, je to za pár korun...
Největší pohroma téhle malé země se jmenuje spravedlivě nasraný a žlučovitý Čech...
This ain't no place for no hero. This ain't no place for no better man. This ain't no place for NZ hero to call home...
31.08.2013, 23:42
Bratislava, moje rodný město ale je to trochu z ruky, nejsou finance
The daydreamers nightmare is to never even try. Your time has slipped by. 10 years - 11:00 AM (Daydreamer) - best band ever Normal people scare me
03.09.2013, 21:07
Ja bych byl aby se sraz přesunul na 20-22. 9. 2013. Proc? Budu mít čas, peníze a mužem to udělat společně s otaku vysočina. Konalo ba seto asi v havlíčkově brodě.
|
|