03.09.2013, 20:14
|
Připomínky a návrhy k obsahu Bronies.cz
|
|
03.09.2013, 20:15
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.09.2013, 20:19 uživatelem Foxtrot. Edited 4 times in total.)
Hasbru jako velké společnosti nevadí to že všichni využívají jejich patentované poníky a klidně nás nechají postovat a vytvářet věci odvození od MLP. Oni jsou přece hodní a to je tak moc zřejmé, že se jich ani nemusíme ptát na svolení.
Ale pak jsou tu ti malí zlí umělci, kteří nenávidí ostatní a nikdo se nesmí jejich obrázků ani dotknout. Musíme jim bez výjimek psát o svolení, protože kdo nebude mít v ruce notářsky ověřený dokument o svolení k užívání a upravování jejich obrázku, tak bude zažalován. (zahraju si na právníka) A co se týče pouze tohoto loga od Niemanda. V době kdy ho o to Refy žádal, tak byl ještě admin. A admin je nad pravidly, protože má právo je utvářet a libovolně měnit. PS: Ideální způsob je přestat používat logické myšlení a začít se bezvýhradně řídit všemi nařízeními a omezeními. To že je pak všechno o 100% méně efektivní nevadí. Hlavně že to budeme mít právně ošetřené.
03.09.2013, 20:27
nebo taky signovat logo (vložit do rohu jméno autora ) To by bylo podle mne ideální .
03.09.2013, 20:30
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.09.2013, 20:30 uživatelem Xeelee. Edited 1 time in total.)
niemand: Vím. Já se to snažím vysvětlit ostatním. Z morálního i autorskoprávního hlediska to není v pořádku a byl bych nerad, kdyby se tu takový věci v rozporu s pravidly děly. Přeci jen to je oficiální stránka naší komunity a za její obsah odpovídá Flaiming (vlastník domény).
Foxtrot: Říká ti něco slušnost, autorský právo, licence, fair use...? Je minimálně slušnost autora požádat, jestli jeho dílo můžeš použít. Refly už admin není a nenese právní odpovědnost za obsah na fóru. O tomhle by měl jako zodpovědná osoba rozhodovat Flaiming. To co si napsal je z autorskoprávního hlediska blábol od začátku do konce. Hasbru šíření obrázků nevadí a autorům z komunity tím upíráš práva na jejich autorskou tvorbu. Když se komukoliv nebude líbit nějaký použití jeho tvorby, tak může požádat o stažení díla nebo to řešit právní cestou bez ohledu na to jak starý to dílo je. Převádíš diskuzi do emotivní roviny a odvádíš pozornost od relevantních argumentů.
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
ENTP | Ask me and not judge the cover of the book“ – Zecora ![]()
03.09.2013, 20:31
Já se spíš snažím přesunout diskuzi do logické roviny.
03.09.2013, 20:33
Já to beru prostě tak že dokud nám autor nenapíše že nemáme jeho obrázky zveřejňovat tak to řešit nebudu. Houwg
Do You think you can take on MY EMPIRE?
03.09.2013, 20:33
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.09.2013, 20:50 uživatelem Corwin. Edited 2 times in total.)
tyvole, Xeelee, aby si se nezbláznil, Flaiming uznal za vhodný to tam dát, tak to tam dal, tečka, nic s tim neuděláš, tak prosimtě drž hubu...
Edit by Corwin: Za tento post dostal Foul warn a mute na týden, urážet další uživatele je proti pravidlům.
fus ro diks
<jadus> "to budem kamaradi ja jsem taky tard""You wake up every morning and ask yourself 'Do I feel as bad as a Darfur war orphan?' and if not then shut the fuck up." - TotalBiscuit
03.09.2013, 20:43
Toľko kriku pre nič? To ešte môžete začať riešiť copyright zrazových tričiek alebo MLP tričiek, či custom blindbagov...
Pokiaľ viem, logo nejde na ziskové účely a keď Niemand písal, že mu to odsúhlasil sám autor... Samotný výber mal na starosti aj tak Flaiming a vybral dobre. Nie je to hard gore ani NSFW.
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
03.09.2013, 20:45
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.09.2013, 21:18 uživatelem Foxtrot. Edited 5 times in total.)
1) Slušnost je ze zeptat, to ano. Ale pokud tu není žádná možnost kontaktu nebo autor neodepíše, tak je problém...
V takovém případě bych použil logiku a zauvažoval nad nejlepšími zájmy autora. Autor chce aby se jeho tvorba šířila, ale aby ji nikdo nevydával za svou. Tak bych tvorbu použil a někam patřičně označil původního autora, přičemž bych byl připraven dílo odstranit, pokud by o to autor požádal. 2) Refly už není admin, ale v době kdy to Niemandovi "povolil" byl admin. Takže to povolení platí. 3) Žádné právo nikomu neupírám. Když autor napíše, tak dílo odstraním. EDIT: PS: Doporučuji smazat všechna loga, kde není doložené svolení. Především pak toto stávající, protože všichni kteří mají oprávnění to logo smazat a neudělají to, tak porušují autorská práva. Ale jinak se vzdávám. Moje chybné argumenty stejně nemají žádnou váhu, takže klidně můžete dělat že jsem nic nenapsal... |
|
|
Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)

ja jsem taky tard"