12.09.2013, 14:07
Já bych jenom chtěla dodat že obě trička chci poslat poštou
Trička CZ/SK bronies - objednávka
|
12.09.2013, 14:07
Já bych jenom chtěla dodat že obě trička chci poslat poštou
12.09.2013, 14:21
Změny zaneseny do seznamu: aktuálně 48 triček... slušný počet
Ohledně ceny a placení: Nechám si příští poslat nabídku a podle toho, na kolik jedno tričko vyjde, nastavím konečnou cenu. Platby budou předem na účet - číslo sem napíšu, až bude jasné, kolik tričko bude stát.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself. The Last Rebel... still alive
12.09.2013, 15:50
A čo v prípade záujemcov zo SR? Neviem, či si banky pri medzištátnych prevodoch neúčtujú príplatky...
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
12.09.2013, 16:24
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.09.2013, 16:56 uživatelem woren. Edited 1 time in total.)
ja přes učet jsem ještě nic neposílal jak zjistíš že ty peníze jsou ode mě
určitě tam bude napsané moje číslo učtu ale jinak nwm
For the Great and Powerful Trixie
12.09.2013, 17:13
woren: Až budeš peníze posílat, identifikuješ se v kolonce "Zpráva pro příjemce".
In Equestria and Jamis we trust. Yay!
♫ Life in Czequestria shimmers... ♫
Nějakou šílenou náhodou jsem u sebe narazila na jedno tričko velikosti L. Asi jsem si kupovala dvě a jedno jsem někde zahrabala a teď ho vyhrabala O.o Nechtěl by ho někdo koupit? Osobní předání Praha nebo Brno nebo to můžu po někom poslat.
Jo a pište kdyžtak SZ, já sem moc nekoukám.
13.09.2013, 09:24
Je fakt, že přeshraniční poplatky jsou pěkně hnusné - bude i možnost platby přes PayPal.
Jinak pokud se ukážete na velkém srazu v Praze (téměř jistě 19.-20.10. ... až na množinu míry nula ), tak hotově tam (ať už Eura nebo koruny).
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself. The Last Rebel... still alive
15.09.2013, 11:46
Ehmm, tak změna vezmu si normálně dámský...
15.09.2013, 14:41
Druhá možnosť by bola, že by som ti to zaplatil osobne, ak by si sa ukázal na KE zraze (momentálne 12.10.); prípadne, keďže PayPal nemám, by som nejakú dobrú dušu požiadal, aby to zatiahla za mňa s tým, že jej zaplatím hotovosť.
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
|
|