23.08.2013, 08:24
Náááááááááádhera
Keep Calm! Please
Purple si čmárá
|
23.08.2013, 15:29
mě se to líbí ale u toho posledního mi přijde nějaká tlustá ta přední noha u poníka nalevo
Trhlý a neskutečně líný elf ve službách naší princezny noci
DA: JasTheLazyElf
23.08.2013, 15:37
aha...tak to je dojem,bo ostatní nemaj od vrchu dolů zlouštění ale díky
13.09.2013, 18:42
asi tak to řeknu..kreslila jsem ve velkým..hlavně ve škole,ale jsem líná to místo ukazování hodit na internet..
no nic..jsem u babičky,takže ukážu jen pár...(zatím) ale pak dám pořádnou várku..(och to bude) dál říkám,že ruším všechny requesty..co jsem slíbila...mám v tom bordel a už kreslím jen dárky a art trade...nic jiného.... takže brzy čekejte várku obrázků,kreslených všude možně(ve vlaku,busu,škole,doma,venku xD) KRESLÍM Z HLAVY..PROTO TA ANATOMIE tak dárek pro mou nej kamarádku...je to vodní drak a upozorňuju,že je kreslená z hlavy a ve škole..a drak je pohádková bytost...každej si ho kreslí vlastním stylem a ještě opět dárek pro jednu úžasnou pegasis..mám tě ráda cukříku a jsem ráda,že jsem ti vylepšila smutný den a událost vím..čumák toho hřebce apod..ale ji to udělalo radost... teď mám dárek pro Cally..je to úžasná holčina..malířka.. a tohle...no..možná víte pro koho to je...no..tak dárek..za vše,co tahle osůbka udělala
13.09.2013, 20:23
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 13.09.2013, 20:25 uživatelem Linnist. Edited 1 time in total.)
Je to moc hezký, jen zlepši anatomii nohou.... hlavně zadních a ten čumák se mi zdá taky trošku divnej
Jinak je to fakt moc pěkný
Silence will fall!
13.09.2013, 20:41
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 13.09.2013, 20:41 uživatelem Purple. Edited 1 time in total.)
nohy mi nadává každej a na to kašlu..jsem ráda,že chcete pomoct,ale je to moje..piluju je,ale je to můj styl nohou...
dál...huh..čumák jsem to psala,já jsem se nedívala kam až tou fixou jsem zašla xD
13.09.2013, 20:45
no tak proč pak píšeš nějakou kritiku,když si to ani nepřečteš?
13.09.2013, 22:49
T posledné.. Mala som pravdu! Teraz môžem naozaj povedať, že poznám tvoj štýl..
Molestia is watching you when you are on the toilet
I'm big Sonic fan |
|