Hodnocení tématu:
  • 4 Hlas(ů) - 3.75 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Připomínky a návrhy k obsahu Bronies.cz
Chci se zeptat, jestli existuje nějaká statistika, kolik z těch 2 010 registrovaných členů je skutečně aktivních. Docela by mě to zajímalo. Pinkiesmile
Odpovědět
jedině se podívat na seznam uživatelů a kouknout se, kolik jich tu bylo za poslední měsíc a odečíst určitou část těch, který si pouze založili účet
Odpovědět
Adri: Na hlavní stránce úplně dole máš Statistiky Bulletin Boardu, tak tam.
Fimfiction is love,
Fimfiction is life.
Odpovědět
(23.10.2013, 11:24)Aidrien Assagir Napsal(a): Chci se zeptat, jestli existuje nějaká statistika, kolik z těch 2 010 registrovaných členů je skutečně aktivních. Docela by mě to zajímalo. Pinkiesmile

Keď som pozeral naposledy, bolo to niečo cez 50%, no po tom návale -násťročných detí sa to číslo asi ešte zníži.
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
Odpovědět
Říkám si, jestli by nebylo od věci promazat neaktivní členy.
Odpovědět
Neaktivní členové tu (dle mého skromného názoru) ničemu nevadí.
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.

It's no problem for me, but it's a problem for you.
Odpovědět
a aspoň se pak můžeme chlubit číslama
fus ro diks
<jadus> "to budem kamaradi Rainbowlaugh ja jsem taky tard"
"You wake up every morning and ask yourself 'Do I feel as bad as a Darfur war orphan?' and if not then shut the fuck up." - TotalBiscuit
Odpovědět
Pokiaľ ide o premazanie neaktívnych, čisto teoreticky by sa to mohlo, no nemá to hlbší význam. V databáze s takým počtom príspevkov asi veľa miesta nezaberajú a spamovať nebudú, ak sú aj tak ticho. Jediný problém by mohol byť, že "zaberajú riadky v zozname členov". A ako píše Fulyn, aspoň môžeme machrovať s číslami - pokiaľ to niekto nezačne hlbšie skúmať.
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
Odpovědět
Neaktivní uživatele máš všude a v podstatě nikde se nemažou.
Odpovědět
Z pravidel pro RP: "Role play je o hraní role. Pokuď je na domluvě hráčů že chtějí hrát normální svět tak je snad jasné že může dojít také na sex. Patří to k životu a tedy i k hraní role z obyčejného života."

To by se dalo říct i u obrázků, nic se tim nevysvětluje. Nebylo by lepší prostě napsat, že u RP platí výjimka? (Stejně jako u literární tvorby.)
drunken mantis grabs your ass
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)