03.11.2013, 16:45
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.11.2013, 16:49 uživatelem bossmajkuth. Edited 1 time in total.)
pozrite sa par komentarov na zaciatku . tes ste si to vsimli ? ja viem ze je to otvorena konverzacia ale toto je téma s4 co bude nove [alebo tak nejak] ale nie v harsbro [ano neviem jako sa to pise] ale v MLP poviem to narovinu nikto ri to cakali a niektori nie kazdopadne je to tu a vide to presne 23.11.2013 takze s mame naco tesit . ale nikto presne nevie co bude v s4 a to som si mislel ze tu najdem . vastivu diskusiu o tom co bude v s4 ale nasiel som len toto zapnem si wikipediu natukam harsbor a najde mi to. na to nemusim ist sem tu som caal diskusiu o niecom inom niekto mi da za pravdu niekto nie ale toto je moj názor a tak to aj ostane .
tak to je moj 1. prispevok a další bude as sa tu prestanete bvit o harsborn a zacnete sa banit o MLP pretoze o tomto tato stranka je
tot vse toto je moj názor a stojim si za nim
tak to je moj 1. prispevok a další bude as sa tu prestanete bvit o harsborn a zacnete sa banit o MLP pretoze o tomto tato stranka je
tot vse toto je moj názor a stojim si za nim