Registrován od: Jan 2012
Hodnocení:
67
On je dneska CPU uzkym hrdlem jen malokdy, ja se starym C2D vystacim taky v pohode. 64 bit OS a dostatek RAM, dobre GPU a neni problem.
Toho eurocase zdroje bych se trochu bal. Ono to fungovat samozrejme muze dobre, ale vetsi prepeti ho muze vzit do hrobu i se zakladkou.
Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
5
samotny CPU sam o sobe ve hrach neni uzky hrdlo ale muze byt uzkym hrdlem pro grafickou kartu
jinak nejcastejsi uzky hrdlo jsou HDD
dat SSD na misto datovyho disku muze jen ten kdo ma hluboko do kapsy a nevadi mu za nejakej ten rok vymena za novy
a ten eurocase zdroj budu vymenovat s grafickou kartou takze pohodicka
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
15
no... tak CrunchBang je v provozu! zprovoznění mobilního internetu byla otázka asi třech kliknutí což mě dost překvapilo
ale instalace ovladaču jde mimo mě někdo kdo by mě to trošku objasnil?
Breakbeat, dnb, tekno, uk garage, 2step, trance, orchestral, speedcore !
Dune - Can't Stop Raving
DA
Hodnocení:
5
co je na nainstalovani ovladacu slozite ?? spustis instalacku dodavanyho CD
a ve spravce zarizeni se ti ukaze co ti nefunguje, odtud jde vyhledat ovladac na internetu
Hodnocení:
67
02.12.2013, 17:59
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.12.2013, 18:00 uživatelem CrystalShine.)
tak fakt nevim jestli to byl trapny pokus o trolling, nebo sis jen nevsiml, ze se jedna o Linux.
Ccody: ovladacu ceho konkretne? Jediny co me napada je snad graficka karta. Prosim o upresneni.
Hodnocení:
15
02.12.2013, 18:02
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.12.2013, 18:03 uživatelem Ccody.)
mno to víš já jsem z toho linuxu řádně zmaten
já mam ovladače postahované všelijak z netu u mě originální CD neexistují
nic co by nefungovalo tam nevidím ale zase je pravda že zvukna jede ale jen ve 2.0 což já potřebuju 5.1 nějaký nápad jak to změnit?
jdu zkusit nějakou hru a uvidíse
Darm: 7600GT agp
Dune - Can't Stop Raving
DA
Hodnocení:
5
ne nebyl to pokus o troling, nevim jak to chodi na linuxu, casem bych chcel si linux taky rozjet ale nemam zadnej volnej stroj na zkousku
Hodnocení:
67
(02.12.2013, 18:25)Amegan Napsal(a): ne nebyl to pokus o troling, nevim jak to chodi na linuxu, casem bych chcel si linux taky rozjet ale nemam zadnej volnej stroj na zkousku Ah, pak v pořádku. Já stále často narážím na trolly, co si berou do úst situaci s ovladačema na Linuxu, kterážto je ve skutečnosti většinou v pohodě a hlavním argumentem bývá právě „Si to nainstaluj z CD, hehehe“
(02.12.2013, 18:02)Ccody Napsal(a): mno to víš já jsem z toho linuxu řádně zmaten
já mam ovladače postahované všelijak z netu u mě originální CD neexistují
nic co by nefungovalo tam nevidím ale zase je pravda že zvukna jede ale jen ve 2.0 což já potřebuju 5.1 nějaký nápad jak to změnit?
jdu zkusit nějakou hru a uvidíse
Darm: 7600GT agp
Drtivá většina ovladačů hardware je defaultně v jádře Linuxu a žádná instalace není nutná. Výjimkou jsou snad jen grafické karty a některé tiskárny.
7600GT… Pravděpodobně ti momentálně poběží na OSS driverech nouveau. Které ji rozhodně nevyužijou naplno.
Výběr crunchbangu je poměrně zajímavý, rozhodně to nepovažuji za distribuci pro začátečníky.
Každopádně máš štěstí, nvidia 7 series je ještě výrobcem podporována http://crunchbang.org/forums/viewtopic.php?id=11900
S 5.1 zvukem ti moc neporadím. Otevři si v terminálu alsamixer a hraj si, samozřejmě musíš mít zároveň puštěný film, co 5.1 podporuje a mít nastavené 5.1 v přehrávači
Hodnocení:
15
02.12.2013, 21:50
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.12.2013, 22:02 uživatelem Ccody. Edited 1 time in total.)
počítal jsem s tím že budu mít ze začátku problémy ono já bych to měl asi už dávno naistalovaný ale
těch 5.1 potřebuji na to abych mohl připojit další dva zesilovače (pro bedny za zadkem a subáč) hraje mi jen front a 2x40W mi nestačí ještě mám k dyspozici 800W který není kam píchnout a proč přestat trápit sousedy že?
edit možná vyřešeno
(závratná rychlost že? )
Dune - Can't Stop Raving
DA
Hodnocení:
15
03.12.2013, 20:47
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 04.12.2013, 00:15 uživatelem Ccody. Edited 1 time in total.)
ovladače a wine nainstalovány ale nechce to mi bootovat bo asi jo jenze vsude cerno jen v rohu napsáno
Princess Login:
samozřejmě že se přihlásím a jede se jen přes terminál
teoreticky bych měl něco změnit v xorg.conf ale jenže co?
co jsem tak hnil na netu tak jsem akorát zjistil že každý píše něco jiného
help me!
edit: a už jedeme!
těch 21 hodin lámání hlavy stálo zato a nejlepší je že ta hra jede líp jak pod WIN až na to že v menu nefunguje ESC ale co
Dune - Can't Stop Raving
DA
|