Hodnocení tématu:
  • 4 Hlas(ů) - 3.75 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Připomínky a návrhy k obsahu Bronies.cz
Pajzl: Asi tam mas moc videi Pinkiesmile Navysil jsem trochu limit, zkus ted.
Odpovědět
Ok, díky, tak to skutečně bylo v těch videích Pinkiesmile Tak teď už jenom do odkazu. Ale bojím se, až dosáhnu limit obrázků, či textu, měl jsem si udělat nějaké rezervní posty Rainbowlaugh
Odpovědět
Není nějaký plugin/nedalo by se nějak udělat, že kdybych se potřebovala dostat na nějakou určitou stránku například v OfftopicBH, abych se k ní nemusela pomaličku posouvat po dvou stranách? Například ze strany 360 na stranu 230 se musím dobírat 358, 356, 354, 352 atd...
Nešlo by to jednodušeji? Pinkiesmile
Odpovědět
V prohlížeči nahoře v URL řádku máš napsáno např.:
Citace:http://bronies.cz/Vlakno-Offtopic-Black-Hole?page=360

Stačí přepsat to 360 (číslo strany) na 230

Citace:http://bronies.cz/Vlakno-Offtopic-Black-Hole?page=230
Odpovědět
Oh, díky Rainbowlaugh
Odpovědět
Nebyly před aktualizací zakázané příspěvky do tvorby loga bronies? Rainbowwild
Odpovědět
Byly. Já tam tenkrát chtěl přidat link na autora jednoho obrázku, protože mě o to požádal a nešlo mi to Rainbowlaugh
Odpovědět
No, ale teď to otevřené je a jeden inteligent už tam napsal jaké krásné obrázky to jsou Rainbowlaugh
Odpovědět
Ješiši... Facehoof
Nezaviedlo by sa používanie normálnych mien? Teda... len spamboti si také dávajú, ale keby to bolo uvedené v pravidlách tak by to išlo ľahšie nie? Lebo keď si dá niekto meno Eliška48VxPon1 (vymyslené) tak asi niečo nebude v poriadku (možno aj s ním :d)
ENFP Pinkiehappy
Odpovědět
Také mená sa jasne že kontrolujú či to nieje spambot ale ináč sa s tým nedá nič robiť, voľba nicku je slobodná činnosť a jediné pravidlo čo to má je že to nemôže byť cannon.

Ak by mal divné meno ale by sa správal slušne a mal by len jeden účet, prečo by sme ho mali potom potrestať?

A by bolo otázne kde by bola hranica divného nicku, ako napr pingu2012cz.
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)