Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
100
(22.11.2013, 16:40)dinopony Napsal(a): kde bude ke shlédnutí první díl 4. série v češtině a kdy to bude?
Prosím ťa, ešte ani samotnú 4. sériu nezačali vysielať a ty už chceš dabing? Urob si čaj, to chvíľu potrvá.
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
Registrován od: Nov 2013
Hodnocení:
7
Hotsteppa: a ty se snad netěšíš? vim že to ještě bude trvat, někde v téhle diskuzi jsem našel odpočet
Hodnocení:
7
22.11.2013, 19:09
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.11.2013, 19:10 uživatelem dinopony. Edited 1 time in total.)
Proky: tak se na to koukám, ale prej bude nějakej livestream 4. serie v češtině (mam to z ne velmi věrohodného zdroje (kámoš)), takže jsem myslel, jestli tu něco o tom neni.
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
2
dinopony: Možná tak to bude přeložovat přímo, a to se pak blbě poslouchá. Livestreamy cizích pořadů nemůžou být hned v jiným dabingu, pokud jim předem nezaslali transscript. Zítra tak 5 -1 hodinu před premiérou by měly vypsat většinu Livestreamů, co to budou vysílat.
Steam Okuste můj skill!
DevArt - Okuste moje "umění"!
FiMfiction - Okuste moje povídky! (Eng only)
LIBSERKER OTP
Hodnocení:
7
moc děkuji za info. a lightdesh: tenhle odpočet mam taky
Registrován od: Apr 2013
Hodnocení:
1
Jů..... už se nemůžu dočkat..... Jinak jsem o premiéře říkala i ve škole, když jsem dělala prezentaci na MLP:FiM xD A možná se někdo chytil do ponymánie...