25.11.2013, 18:55
V tom google docs je zmíněná jen Scootaloo..
You don't know what a life is, until you die for it, in a masquerade of heroes.
S4 - Všeobecná diskuze
|
25.11.2013, 18:55
V tom google docs je zmíněná jen Scootaloo..
You don't know what a life is, until you die for it, in a masquerade of heroes.
25.11.2013, 19:07
(25.11.2013, 18:54)dinopony Napsal(a): nevíte někdo jak jsou na tom titulky pro první díl? včera jsem viděl na webu jak je někdo píše, ale ten neuměl časování. jsou už hotové? Časování momentálně leží u mě, budu se to snažit dosadit do devíti, bohužel nestíhám. Příští díl začnu už po objevení se prvního videa na webu.
"Ať se děje cokoli, nikdy se nevzdávej sebe, svých přátel a snů."
Blog Něco málo z tvorby Avatar má na svědomí Ema Windpower.
25.11.2013, 19:15
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 25.11.2013, 19:23 uživatelem dinopony. Edited 1 time in total.)
dík moc za odpověď
btw: kde budou ke stažení?
"Proč bychom měli být dospělými, když nemůže být aspoň občas dětmi?" - 4. doctor
mé překlady: Vlákno s google docs nebo Wattpad
25.11.2013, 19:59
Pardon, že píšu až teď..... ^^ Koukala jsem se já, moje sestra, kamarádka a jeden kamarád s jeho neteří... (Každý na svém noťasu, aby bylo více viewers... Ten dvojdíl byl vážně úžasný.... Big Macův monolog = epic, Discordův outfit na konci = epic, Twily a její létání = epic, Pinkie Pie = epic jako vždycky, jekot Fluttershy = epic, historie C & L = epic..... a takto bych mohla pokračovat..... Koukala jsem se přes Bronystate na kanálu Fluttershy ^^ Už se nemohu dočkat soboty.... a jsem také zvědavá, co se skrývá v té truhle.... až naleznou klíče.... Uvidíme, kde všude je budou hledat a koho budou muset porazit, aby je získali.... Spoilery nečtu, jelikož se chci nechat překvapit... ^^ Jo a ještě, ta společná fotka se mi velice líbila, jelikož takto vypadá foto "všech" přátel (proč v uvozovkách? Protože celé obyvatelstvo Equestrie, by se na tu fotku nevešelo)
Lenny Vampire
YouTube
25.11.2013, 21:29
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 25.11.2013, 21:32 uživatelem Dragonpyre258. Edited 1 time in total.)
K tým CM:[spoiler: Scootalo by mala mať niečo s rogalom alebo skútrom,AB niečo s náradím(to to dopadne ) a SB niečo so spevom.]
Bronies were my brothers,today i will hunt them and at the end of the world and I promise... I will not fail!
25.11.2013, 21:35
ještě jedna otázka: bude tu k těm titulkům i nějaký download těch epizod? ty videa, na které je odkaz v torrentu na straně 239, nejsou čisté. v prvním je kus filmu, který vysílali předtím, a v druhém je ještě reklama hned po intru.
"Proč bychom měli být dospělými, když nemůže být aspoň občas dětmi?" - 4. doctor
mé překlady: Vlákno s google docs nebo Wattpad
25.11.2013, 21:41
Dragonpyre258: To zní jak odě mě, ale nevím proč asi proto, že už sem to sem psal 3x
Steam Okuste můj skill!
DevArt - Okuste moje "umění"! FiMfiction - Okuste moje povídky! (Eng only) LIBSERKER OTP
25.11.2013, 22:07
Info k S04E05, S04E06 A S04E07 !!! :
"V mém těle bije křišťálové srdce."
Podepsán Deeter Spirit.
25.11.2013, 22:16
Mane-iac, jak originální
Steam Okuste můj skill!
DevArt - Okuste moje "umění"! FiMfiction - Okuste moje povídky! (Eng only) LIBSERKER OTP
25.11.2013, 23:35
To aby se překladatelé nenudili.
Tento uživatel dostal varování za propagaci drog.
|
|