30.11.2013, 23:27
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 30.11.2013, 23:34 uživatelem jaroslav. Edited 2 times in total.)
(Princess) Twilight Sparkle fan club
|
30.11.2013, 23:36
03.12.2013, 23:29
Najprv som sa nejaký čas s princess Twilight vyrovnávala, ale už som s tým zmierená a dokonca som si ju ako princeznú obľúbila a môžem sa považovať za jej fanúšika, i keď v mojom srdci mi vždy bude chýbať ako jednorožec.
LINKIN PARK + MY LITTLE PONY = The two things I live for
" 'Cause I'm only a crack in this castle of glass "
03.12.2013, 23:36
Twilight bola dlho a dokonca ešte včera u mňa na 5. mieste (dobre čítate, ešte včera ), ale práve dnes som zmenila nejak názor po zhliadnutí jedného videa. A teraz stúpla z 5. až na 2! Uvedomila som si, že ju mám radšej, ako sa mi zdalo, že mám a to vďaka jej kúzelnom vzťahu ku kamarátkam -predsalen, ona prejavuje najväčší priateľský vzťah (ako je vidieť v mnohých epizódach) a to ma na nej strašne očaruje.
04.12.2013, 00:03
Aj ja sa s ňou už pomaly vyrovnávam
PS: nemusíš ku každému koníkovi písať ako ho máš rada a na akom je u teba mieste (nobody cares )
- Scootaloo! Scoot-scootaloo!
04.12.2013, 00:13
Potom sa ospravedlňujem, len som chcela vyjadriť svoje pocity.
04.12.2013, 00:25
to je v pohode Keď sa nad tým tak zamyslím, tuná to ľuďom asi aj tak nevadí, čiže, pokračuj, ak chceš
- Scootaloo! Scoot-scootaloo!
04.12.2013, 07:25
nevadí, komu by to vadilo?
Vem to takhle: Princezna Twilight si přečte od nás všech, jak ji máme rádi, udělá jí to radost a rozhodne se o tom napsat princezně.
Dear princess Twilight Sparkle,
this world loves me! your faithful student, princess Twilight Sparkle. Dá to svému asistentovi se slovy "Pošli mi to" a pak bude jásat, že jí přišel dopissss Nu a na závěr i jedna klasika s vodoznakem
04.12.2013, 12:21
hmmm cukříku myslím, že ty dopisy jí budu psát já
a teď pár obrázků
Překlady, povídky to je moje ^^
http://www.youtube.com/user/Pipa9437 http://pipa9943.deviantart.com/ začal podporovat Český dabing -> great to be different píšu se s malým p "One small thing, can make a really big difference." - SkyStar "Fire alone can save our Clan."
04.12.2013, 17:53
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 04.12.2013, 18:00 uživatelem LightDesh. Edited 1 time in total.)
Pipo.. kdo by taky nechtěl být její student,ale já bych spíše chtěl žít v době,když byla ještě žačka Celestie v Canterlotu a postupně prožít všechny ty její úspěchy a pády po jejím boku.Než jako její student v budoucnu,už princezny,která toho má dost za sebou.
[spoiler: stejně bych bral všemi deseti jak tu možnost první,tak i tu druhou ] |
Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)