Registrován od: Jun 2013
Hodnocení:
10
Zdálo se mi to, nebo o tom PP taky něco věděla ?
The best things in life are beginning with F.
Family, Friendship, Food, Friday, Fun, Fadventure time.
Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
25
Partition, recognition, emotion, intuition, action.
Registrován od: May 2013
Hodnocení:
4
Sakra to si nevzpomenu. Jemu bych taky moc nepomáhal akorát bych mu hodil nový adidasky.
Sedím tady, mám na sobě kostičkované šaty z kanafasu a vojenské boty.
Hodnocení:
25
John McClane! Jasný no, lepší byl v šestým smyslu
Proč mě doposud žádný z dílů vyloženě nenadchnul? A to mám Dashie nejradši ...
Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
100
(08.12.2013, 00:25)Northern Cross Napsal(a): Hodnocení: 2/10
Ako tu už predtým písal tuším Melgarh, equestrijské poňe sú ignoranti, takže by som sa ani nečudoval, keby tú pevnosť nikto nevidel A prvda, krúžková scéna bola slabšia (no aj tak som s epizódou spokojný).
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
70
Pro mě jeden z nejlepších dílů vůbec. Mám rád Indiana Jonese, takže už automaticky dostal velký plus.
Ale nejvtipnější na tomhle díle mi přišlo, jak se mane six jakoby nemůžou rozhodnout, jestli budou děj prožívat jako čtenáři, který jsou zažraný do příběhu, anebo jako skutečnost se všema důsledkama. Proto Twi všechno nevyřeší kouzlama. A ztratilo by to smysl, kdyby se ukázalo, že se to Dashie jen zdálo.
drunken mantis grabs your ass
Registrován od: Feb 2012
Hodnocení:
124
(08.12.2013, 23:00)RainbowBrony Napsal(a): Proč mě doposud žádný z dílů vyloženě nenadchnul? A to mám Dashie nejradši ...
Protože si brony je to snadné.
Registrován od: Jul 2013
Hodnocení:
25
09.12.2013, 10:28
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09.12.2013, 10:31 uživatelem jaroslav. Edited 1 time in total.)
Nevíme jestli se to vůbec odehráválo v Equestrii a ta pevnost mohla být hodně dlouho opuštěná a ležet stranou oblasti kudy cestují poníci.
Twilight se začíná chovat jako Celestie. Sice by spoustu problémů mohla vyřešit sama, ale pak by nezůstal prostor pro ostatní poníky a proto se drží na uzdě.
Hodnocení:
25
(09.12.2013, 10:28)jaroslav Napsal(a): Twilight se začíná chovat jako Celestie. Sice by spoustu problémů mohla vyřešit sama, ale pak by nezůstal prostor pro ostatní poníky a proto se drží na uzdě.
|