Hodnocení tématu:
  • 11 Hlas(ů) - 3.91 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antošíkova grafická tvorba
Druhý obrázek od zdola už mám dávno na tapetě strašně se mi líbí a byla jsem u toho když si ho kreslil :333
Rainbowkiss Ale i ostatní jsou velice pěkné Pinkiesmile Ta Rarity je také velice boží Rainbowlaugh Nom nemám slov pro žádný obrázek. Jednoznačně krásné Ajsmug
=°.°= meow! Heart

Avatar by Cally ♥,vybarvení by Baterka ;-*
Odpovědět
To OC mi přijde trochu zvláštní, ale ty ostatní obrázky jsou prostě bez chyby Raritystarry
Odpovědět
Je to úžasný a nemá to chybuRaritystarry
Odpovědět
[Obrázek: ponies_please_by_anttosik-d6ybba7.png]
DeviantArt Last.fm

Ajsleepy Líbí se vám, jak se chovají poníci? Buďte taky takoví =)
Odpovědět
Hlava mi přijde moc hranatá, umělá. chtělo by to trochu víc zaoblených tvarů Pinkiesmile

a ty nohy asi až přehnaně dlouhé a blízko sebe. spíš bych je dala kratší a větší mezeru mezi zadníma a předníma Pinkiesmile
a trochu vytvarovala, ať to nejsou je dlouhé tyče Pinkiesmile

A trochu mi chybí náznak zad. Máš tam tu uniformu spojenou tak, že se zadek napojuje na krk :/
Odpovědět
JJ souhlasím s Monterkou je ta takové moc hranaté chce to trochu zaoblit... Pinkiesmile Nohy jsou takové delší... Ale to pozadí je moc Pěkné Pinkiesmile
Odpovědět
malinko bych prohla nos Twilightsmile
Odpovědět
Telo a nohy sa zlievajú do jednej veľkej černoty, dalo by sa to viac definovať napríklad svetlými okrajmi/pásikmi na uniforme. Textúra na stene sa mi páči, to si robil ručne?
Vône kvarkov sú izospin, projekcia izospinu, podivnosť, pôvab, krása a pravda.
Odpovědět
Proč nemáte tak hezky nasvícený monitory jako já Rainbowlaugh

Vše ručně (+ reference ofc.).
SAI ale moc štětců nemá Ajsleepy
DeviantArt Last.fm

Ajsleepy Líbí se vám, jak se chovají poníci? Buďte taky takoví =)
Odpovědět
Ta hlava by mi přišla vcelku vpořádku, kdyby neměl tak vykulený oči, takže pak vypadá jako Spejbl.
drunken mantis grabs your ass
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)