Registrován od: Dec 2013
Hodnocení:
5
Na TV se obvykle nedívám, ale občas si pustím Cool jako pozadí, když si třeba připravuji jídlo. Zrovna běžela epizoda, kde je Rainbow Dash v nemocnici se zraněným křídlem a Twilight jí doporučí ke čtení knihu s Daring Do. I když Rainbow nikdy nečte, najde si k tomu cestu protože se jí zalíbí hlavní hrdinka. Ke čtení jsem se dostal podobným způsobem, proto jsem sledoval epizodu až do konce a taky se mi to zalíbilo. Možná kdyby zrovna běžel jiný díl, asi bych to sledovat nezačal
Arctic Blue ?!
Medium is the happiest I’ll ever be...
Twitter: @ArcticBlueCZ
Registrován od: May 2013
Hodnocení:
5
Je možné, že to nebylo na Cool, ale rozhodně to bylo v TV.
Arctic Blue ?!
Medium is the happiest I’ll ever be...
Twitter: @ArcticBlueCZ
Registrován od: Sep 2012
Hodnocení:
3
Kámoš ve škole se na to díval, nejdřív jsem si o něm myslel, že je to blázen, ale pak se mi poníci zalíbili and so..
Registrován od: Nov 2013
Hodnocení:
2
15.12.2013, 19:17
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.12.2013, 19:18 uživatelem StrangeDevil.)
Myslím že Mlp vysílá pouze Barranbov.
Také jsem se dostala k Mlp přes Smusu, ale né přes parodie, nýbrž přes hudbu v pozadí. Měl tam "Smile Song The Living Tombstone". Vyhledala jsem si tu píseň, poté i originál a tu píseň sem si zamilovala. Dlouho sem se držela jenom při Smile song, ale pak mě uchvatila i tvorba Tombstona. No a když pak v kuse posloucháte remixy písniček z animáku, tak se na ten animák také podíváte. V ten den sem shlídla celou první řadu, seriál se mi líbil, avšak né tak abych byla jeho fanoušek nebo abych se považovala za jednoho z Bronies. Nejspíš to bylo tím, že sem se na to dívala s českým dabingem. Chybu sem však brzo napravila, seriál si zamilovala a po přečtení pár fanficů už nebylo co řešit.
You don't know what a life is, until you die for it, in a masquerade of heroes.