16.07.2012, 09:58
Nádhera.. snad jen to pozadí je až příliš zjednodušené, ale to už moc rýpám.. postava samotná je roztomilost sama
Terok - tvorba
|
16.07.2012, 09:58
Nádhera.. snad jen to pozadí je až příliš zjednodušené, ale to už moc rýpám.. postava samotná je roztomilost sama
25.07.2012, 23:34
Konečně nějaký vektor ~yay~ Ale že mi to trvalo, příští už snad bude rychleji.
Celé vytvořeno v PaintTool SAI, sice to není pravý vektorový program, ale s vektorama si to umí hrát pěkně, pro mě dostatečně. btw: pinkie.pie: Snad ti tohle bude stačit PS. trošku jsem upravil obrázek spící Crossie, jen pár minor fixů.
25.07.2012, 23:45
ten byl včera na livestreamu, viděl jsem ho tam Nakonec se z toho vyvrbilo opravdu zajímavé dílo. Forrest Pony
“Where must we go… We who wander this Wasteland in search of our better selves?“ The First History Man
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero Vir Ilustris
26.07.2012, 00:45
Nedovedu najít výtku. Super
29.07.2012, 18:08
Děkuji za všechnu chválu . Určitě si jí ale tolik nezasloužím.
Anyway, tohle se vyskytlo na mém papíře náhodným máváním obyčejnou tužkou, ještě po 2 panácích Absintha... fuj. (díky Mondymu) Ano, je to nějaký moc ušmudlaný. Příště si musím dát pozor, jak to převážím v tašce a přikrýt to alespoň jiným papírem.
02.08.2012, 09:56
02.08.2012, 23:21
Náhodou, s meněší dávkou alkoholu to jde daleko lépe, a to spousta věcí
*Newbie Artist Training Grounds II: Day 1 * *Equestria Daily* S NorthernCross jsme se hecli a nakreslili teda neco na EQD. PaintTool SAI neco kolem 2 hodin asi? Nechtel jsem se s tim tolik hrat, tak je to takove okousane.
02.08.2012, 23:38
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.08.2012, 23:41 uživatelem eseona. Edited 3 times in total.)
Moc mi nesedí ta oháňka - vnitřní linie pokračování po zlomu. Sice je to detail, ale malé změny většinou udělají hodně. (I když by se to dalo svést na vítr nebo tužidlo )
(Cloudchaser) Zívání je ovšem super (Takhle mi jí vyfouknout, před deseti minutama jsem si vytáhla papír, že konečně nakreslím Cloudchaser )
03.08.2012, 00:07
Hmm, you're right. Takovejch věcí si ale všimnu až dlouho po dokončení. Například když jsem kreslil Cwossie se šálou, že nemá křídla jsem si všiml až po dokončení obrázku. Musím to upravit ještě.
03.08.2012, 00:22
Přesně, nejlépe si toho všimnout po vytištění
Osobně většinou nemám po dokončení náladu to předělávat, takže si na to spíš dám pozor až při další kresbě. (Mimochodem, právě taky zjišťuju jak je to kreslířsky zajímavý poník - pěkně mě tu mučí ) |
|