05.01.2014, 18:04
máš ban protože si svině
![Rainbowlaugh Rainbowlaugh](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/rainbowlaugh.png)
Máš BAN !!
|
05.01.2014, 18:04
máš ban protože si svině
![]()
05.01.2014, 18:17
Máš BAN za to ohavné slovo, ty jeden zlý člověče.
Sedím tady, mám na sobě kostičkované šaty z kanafasu a vojenské boty.
05.01.2014, 18:28
Bluepon: Máš ban za sprosté slovo
![]() Odoslané z Equestrie
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
07.01.2014, 20:27
Máš BAN protože svině vlastně není sprosté slovo, je to označení samice vepře domácího, samozřejmě, pokud by jsi to myslel jakožto označení, že člověk na kterého tímhle ukazuješ, je porovnatelný s vepřem, nebo jinak řečeno s prasetem mohlo by se to brát urážlivě, samo o sobě však svině není sprosté slovo..... Kapišto?
![]() ![]()
It's the middle of the day but darkness falls on the city, it's the shadow of a giant cybernetic death kitty.
And on the other side of town something rages down the path, if you had a lisp you'd know it's kickin' theriouth ath.
07.01.2014, 22:29
Máš ban za to že si žid
![]() ![]() Odoslané z GSmart Sierra S1
07.01.2014, 22:41
maš ban za to že se navažich do židu
![]() ![]() uctívejte naše boha JAMISE
07.01.2014, 23:14
Máš ban za to, že jsi chtěl oslavit Slivestra pod mořem!
Applejack Twilight is best pony!
![]() SEASON 5 YAY! ^~^
07.01.2014, 23:15
Mašbanzabanan.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
07.01.2014, 23:17
Máš Ban za to že říkáš ban!
07.01.2014, 23:22
Ban je slovo ktore znazornuje co dostanes. Ban
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |