12.01.2014, 01:42
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.01.2014, 01:44 uživatelem Aya Yai. Edited 1 time in total.)
-Celá ta episoda je příšerně moc uječená. Pokud měla Pinkie doposud ječák, tak nevím, co bylo tohle. (Rovněž mi přijde, že se tahle episoda Andree Libman trochu vymkla z rukou, protože jsem v hlase Pinkie někdy až příšerně moc slyšela Fluttershy, což se mi doposud nikdy nestalo a docela mě to vyhodilo z kolejí.)
-Písnička se mi sice líbila, ale ta část s "We are family and so much moOORE!" mě s ohledem na některé nejmenované stereotypy of da southern 'murica pokaždé docela vycreepuje.
-Příběh mě dvakrát nenadchl, připadal mi více méně o ničem a vyřešení problému bylo 50:50 "DUH" a "tohle vlastně nic neřeší".
-Další episoda, která má v názvu Pinkie. (Nemluvě o tom, že je to další Pinkie-centered episoda, ale Applejack mi to balancuje, takže to nepočítám.)
-Apple family se chovala divně. Sice to chápu, ale nelíbilo se mi to.
+Jak už jsem říkala, písnička se mi jinak líbila. Apple family zpívá. Approved.
+Not-crazy cat lady hoarder pony.
+Pinkie taking selfies.
+Tohle:
+Made me giggle. A lot.
+Big Mac projevující větší škálu emocí.
+Provedení nejstrašidelnější jeskyně v Equestrii.
+Spoustu absolutně rozkošných kočiček. Není nic lepšího, jak spousta absolutně rozkošných kočiček.
Celkově bych to ohodnotila na 6,1/10, ale kvůli babče s kočkami zaokrouhlím nahoru a řeknu 7/10.
-Písnička se mi sice líbila, ale ta část s "We are family and so much moOORE!" mě s ohledem na některé nejmenované stereotypy of da southern 'murica pokaždé docela vycreepuje.
-Příběh mě dvakrát nenadchl, připadal mi více méně o ničem a vyřešení problému bylo 50:50 "DUH" a "tohle vlastně nic neřeší".
-Další episoda, která má v názvu Pinkie. (Nemluvě o tom, že je to další Pinkie-centered episoda, ale Applejack mi to balancuje, takže to nepočítám.)
-Apple family se chovala divně. Sice to chápu, ale nelíbilo se mi to.
+Jak už jsem říkala, písnička se mi jinak líbila. Apple family zpívá. Approved.
+Not-crazy cat lady hoarder pony.
+Pinkie taking selfies.
+Tohle:
+Big Mac projevující větší škálu emocí.
+Provedení nejstrašidelnější jeskyně v Equestrii.
+Spoustu absolutně rozkošných kočiček. Není nic lepšího, jak spousta absolutně rozkošných kočiček.
Celkově bych to ohodnotila na 6,1/10, ale kvůli babče s kočkami zaokrouhlím nahoru a řeknu 7/10.