21.01.2014, 12:41
Čo neviem?
Odoslané z môjho ponyphonu
"Beware Her wrath, fools who dare threaten our Kingdom. For if Celestia be our Shield, then Luna is the Sword."
Pouze otázky
|
21.01.2014, 12:41
Čo neviem?
"Beware Her wrath, fools who dare threaten our Kingdom. For if Celestia be our Shield, then Luna is the Sword."
21.01.2014, 13:27
Čo je Eqestria,nie?
Odoslané z Equestrie
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
21.01.2014, 13:51
proc mam o 30 minut delsi skolu?
21.01.2014, 14:04
To bys měl vědět ty,ne ?
21.01.2014, 14:32
Ai si neposluchal?
Odoslané z Equestrie
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
21.01.2014, 14:38
Proč na mě mluvíš v mužském rodě ?
21.01.2014, 14:39
Potože si stale meniš avatar ekva?
![]() Odoslané z Equestrie
21.01.2014, 15:01
Proč si u protože vynechal R ?
21.01.2014, 15:05
Ekava cele tvoje meno a ekva je prezyvka,nie?
![]() Odoslané z Equestrie
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |