30.01.2014, 22:29
Nyuf~ tečkování je super, ale řeklo bych... když už tečkovat, tak se vším všudy! I s tělem! Něco jako neštovice for everypony! yaaaaaaaaaaay~!
[Kritika] Opráski od Azulyani
|
30.01.2014, 22:29
Nyuf~ tečkování je super, ale řeklo bych... když už tečkovat, tak se vším všudy! I s tělem! Něco jako neštovice for everypony! yaaaaaaaaaaay~!
30.01.2014, 22:35
Ok, určitě zkusím.
Většinou používám tečky na "vlasy" a šrafování na tělo, ale můžu to zkusit prohodit (nebo pro změnu něco udělat jen jedním stylem).
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
05.02.2014, 16:33
UPDATE: Pořízeny pastelky koh-i-noor, dva černé centropeny a pořadač, do kterého hodlám nasoukat svá dílka, abych je v případ, že někam vyjedu, mohla vzít s sebou.
A plastická guma. Nejhorší bylo rozhodovaní mezi sadou 24 pastelek a 24 progres (mám ráda progresa). Nakonec vyhrály klasické pastelky, páč na mé oblíbené jumbo fakt nejsou finance.
05.02.2014, 19:59
Takový způsob stínovaní jsem ještě neviděla. Nejspíš. Ty tečky... krásný! To hned posouvá celý obrázek do vyšší kategorie. Nemůžu se na to vynadívat.
Ale i obecně stínuješ moc pěkně (co jsem tak z posledních stránek a obrázků vypozorovala) a nehorázně ti závidím, jak dokážeš kreslit postavy. Vyloženě lidi mám teď na mysli. Prostě nádhera.
This silly farmfilly fan
If wisdom is what you seek, I shall do my best to fake it. Nickname - čte se to [růší], děkuji
01.03.2014, 23:59
Just a doodle
Tužka.
02.03.2014, 21:05
takhle z boku je fakt příjemná a sympatická a to nemusí mít ani tak velké oči
02.03.2014, 23:07
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.03.2014, 23:12 uživatelem Azuliana. Edited 1 time in total.)
Non-pony
Tužka, pastelky, stříbrná gelovka.
03.03.2014, 07:31
Jupí, bod započten!
Celá se mi líbí až na tvář, holt mám jinou představu ultraosudové lásky na první tanec přes Morgotha až za hrob. S těma ušima a nosem mi připadá jako goblinka. Sent by Ponyriffic Binary Hoofwriter Love and Tolerate není hloupost.
723462958 vanamartincz@gmail.com
03.03.2014, 19:40
Awww :/
Je pravda, že tímhle stylem kreslím elfky už někdy od roku 00 http://azuliana.deviantart.com/art/Elda-364270622
It's no problem for me, but it's a problem for you. |
|