15.02.2014, 18:24
Máš BAN protože je dnes úplňek.
![Twilightsmile Twilightsmile](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/twilightsmile.png)
![Rainbowderp Rainbowderp](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/rainbowderp.png)
Máš BAN !!
|
16.02.2014, 00:29
Mas Ban lebo som to odfotil a spravim z toho pekny obrazok
![]() Odoslané z Equestrie
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
16.02.2014, 01:07
Mystery Shy má ban páč si zase změnila avatar
![]()
Applejack Twilight is best pony!
![]() SEASON 5 YAY! ^~^
16.02.2014, 01:19
Uh na to som zabudol. Mas ban lebo si mi to pripomenul.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
16.02.2014, 06:05
Máte BAN protože nemůžu spát a v pokoji je min. 30 stupňů takže to ani nejde...
![]() ![]()
16.02.2014, 13:10
Mas ban lebo ja mam 31
![]()
16.02.2014, 15:04
Máš BAN protože mě bude 14
![]()
16.02.2014, 17:04
Mas ban lebo nemožeš vedeť kolko je mňe
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |