+ Krásný, plynulý, odpočinkový díl
+ Ta kapela se sombrérama na začátku
+ Spikův neuvěřitelně cute výraz
+ Raritiny zářivé šaty
+ Další klíč
+ Ty hlásky
? Dva Fluttershy díly po sobě? Jsou celkem fajn, ale hodilo by se je střídat s něčím akčním
? Mane 6 jako breezies... Nope. Pořád jsem musela myslet na to, že kdyby někdo viděl tenhle díl, už mu nikdy nevysvětlím co se mi na tom seriálu líbí
- Breezies nejsou roztomilé. Ani trochu. Vypadají jako mouchokoně s make-upem. Paraspriti byli 20% cuter.
- Zase to zkazil Spike? Oh come on!
Díl se mi celkově líbil, ale tenhle typ epizod prostě není pro mě. Já chci hlášky, akci, písničky a záchvaty smíchu .
The best things in life are beginning with F.
Family, Friendship, Food, Friday, Fun, Fadventure time.
Dva díly po sobě? Mezi Filli Vanilli a It Ain't Easy Being Breezies byl Twilight Time. Teda pokud to nemyslíš ve větším rozsahu, pokud ano, tak s tím musím souhlasit, mohla by tam být ještě tak jena epizoda něčeho jinýho
01.03.2014, 21:05 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01.03.2014, 21:25 uživatelem Fingusa. Edited 2 times in total.)
Nuže, tak jsem epizodu zkouknul dvakrát.
Co se dá říct? Epizoda celkem ušla. Opravdu mě začíná iritovat, jak se Fluttershy stále učí to samé. DHX, Flutters určitě má i jiné kvality... Konečně má svůj klíč a s trochou štěstí to znamená, že autoři pochopí, že ona již chápe tenhle "message". Očekával jsem song, když modrej breezee letěl poprvé ke kukátku, nakonec jsem byl zklamanej (song v tomhle dialektu would be freaking perfect). Doufám že v páté sérii ještě náhledneme do světa breezees, jelikož aktuálně vypadal celkem hezky a zajímá mě, jak vlastně funguje jejich "magie". Hmm možná v budoucích komixech. Anyway, epizoda ušla, nebyla super ale zároveň nebyla špatná. 7/10.
A teď bronygasmy:
- Doktor s 3D brílema byla naprosto dokonalá narážka.
- Flutters oblečená jako včela, bože už vidím ty "zajímavé" fanfikce.
- Nejsem si jistej, ale dialekt Breezees přípomíná mix Irštiny/Švédštiny. Pokud ano, tak autory miluju (ne že bych je doteď nemiloval, but you get it).
- Rainbow Dash chce být griffem? Tak u tohodle se na fanfikce naopak těším. Třeba je to předzvěst návratu Gildy? Těch možností!!!
- Nejlepší Mane6 pony je nahá ještě zářivější/fabulóznější jak oblečená.
- Spiku! Proč se necháváš autory takhle napsat?! Vždyť jsi byl bro. Byl jsi frajer! A teď jsi jen zbytečná komediální postava! Co se s tebou stalo...
Also, caption this:
“Ultimately, Fluttershy killed us all.” - Steelhooves
“You say that they’ll either kill me or I’ll give up. Well they’re going to have to fucking kill me, because their world is a lie and I will not give up. Ever!” - Littlepip
+ Breezies!
+ Mane 6 jako breezies? Dalších 5 minut jsem se válela po zemi v záchvatu smíchu
+ Další klíč! Ikdyž tedy nevím, jestli zrovna tohle je ta nejlepší chvíle, aby Fluttershy dostala klíč..
+ Nejsem sice Whovianka, ale ta narážka s 3D brýlemi je vážně geniální
+ Dashie chce býti griffinem? Wau, to mi dost připomnělo Gildu, doufám, že se nám ještě alspoň jednou vrátí
+ Tak trochu mě mrzí, že tady nebyl žádný song.. Myslím, že by se tam hodil, i kdyby to byl nějáký kratší kousek
01.03.2014, 22:38 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01.03.2014, 22:39 uživatelem Fingusa. Edited 1 time in total.)
Dragonalicorn: V seriálu? Nejspíš ne, jelikož hasbro. Ale tak, můžeš o tom napsat povídku, jestli se nepletu, tak jsem na tohle téma [spoiler: (ie Spike změněn na poníka od Twi)] žádnou dobrou ještě neviděl.
“Ultimately, Fluttershy killed us all.” - Steelhooves
“You say that they’ll either kill me or I’ll give up. Well they’re going to have to fucking kill me, because their world is a lie and I will not give up. Ever!” - Littlepip
Třetí super epizoda v řadě? Dvě z toho s Fluttershy? Doktor s brýlemi a Rose? Cuteness overload?
Mimochodem, víte, proč měl Doktor ty brýle? Zkoumá, co je zač ten portál a jestli se díky němu na Breeizees taky lepí ten humus z ____. (Sakra, jak přeložit The Void?)
01.03.2014, 23:04 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01.03.2014, 23:06 uživatelem Baterka. Edited 1 time in total.)
+Breezies byli opravdu sladcí. a SAKRA Ratity byla cool, i jako potvůrka.
- když se něco má po*at tam tam dáme Spikea vždyť je to jen nemehlo.
+Doctor
+Breezies World
-Fluttershy
+Pegasové (So sexy color schemes )
Velmi pěkný díl.