Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LOL (League of Legends)
Hraješ eune nebo euwe
Odpovědět
Na EU Nordic & East ma volajú AnimEsSK
Level 15 (zatiaľ Rainbowlaugh)Hrajem:
Lux na mide
Fioru na tope
Mastera YI v Jungli
Alebo to čo je zdarma Rainbowlaugh
A rád si s niekym zahrám Twilightsmile
djpon3Moje animácie
Nimu. Nimu. Nimu.                                                                          
Odpovědět
EUW: Santhiras
EUNE: Sunthiras

Hraju vše, všude. Always ready for the battle.

Captain Teemo on duty!
Partition, recognition, emotion, intuition, action.
Kód:
default;
Odpovědět
Poprosím hráčov na EuNE pridajte sa do Chat Room "BroniesCZ/SK", zatiaľ tam najviac som len ja, DoctorPickle, Ravhasin a Alexandros Pinkiesmile
Vpravo dole (vedľa friend listu) sú tie chat bubliny a keď to otvoríte, hneď nad tým je "Join or Create a Public Chat Room", tam napíšte "BroniesCZ/SK" Twilightsmile
My religion?
I am a devout follower of the "Who the f**k am I to tell anyone how to live their life" religion. You should try it.
Odpovědět
Hned mě tam máte. Pinkiehappy
Odpovědět
Hlavne si v nadstaveniach chatu zaškrtnite "Autojoin on Startup", síce tam som ale často to nevnímam, takže si vás popridávavavam Rainbowlaugh
My religion?
I am a devout follower of the "Who the f**k am I to tell anyone how to live their life" religion. You should try it.
Odpovědět
Tak, jsme dali s Thunderstormem a kámoškou hru a krásnej win. Rainbowlaugh
(škoda, že mi to pár minut před koncem spadlo. Raritycry )
Odpovědět
Keby som mohol poprosit nejakeho skillera, či bi nechodil so mnou na rankedy na EuNE Twilightblush V 3S som bol silver 1 a teraz som dokoncil rankedy a som silver 5.... Proste vyhrate hru sme prehrali kvoli leaverom, feederom a občas aj mnou.
Odpovědět
Neviem, či sa môžem považovať za skillera ale určite by som išiel, Gold V (díky Kládo Rainbowlaugh)
My religion?
Odpovědět
Já bych si taky klidně zahrál Twilightsmile

(07.03.2014, 19:57)SeaLiLee Napsal(a): Gold V (díky Kládo Rainbowlaugh)
Není za co Rainbowlaugh
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)