21.02.2014, 17:44
To poslední!
The best things in life are beginning with F.
Family, Friendship, Food, Friday, Fun, Fadventure time.
Kájovy výtvory
|
21.02.2014, 17:44
To poslední!
The best things in life are beginning with F.
21.02.2014, 21:21
Krásná práce
BTW : My little human
06.03.2014, 01:21
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.01.2019, 20:32 uživatelem Kaja. Edited 1 time in total.
Důvod úpravy: fix links
)
Děkuji pěkně
Taky si při cestě vlakem/autem z nudy představujete, jak za oknem vedle vás letí malé letadlo a vyhýbá se všem těm větvím kolem trati, nebo po krajnici běží nějaká postavička z plošinovky a přeskakuje patníky? Já ano. Tak proč by vedle vás nemohla třeba Pinkie Pie lyžovat na rybníku? Nemůžu se dočkat, až bude hezky a přesně takhle se někde rozvalím. [Hi-Res] A ještě rychlá Fluttershy jen tak pro radost
12.03.2014, 20:04
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.01.2019, 20:33 uživatelem Kaja. Edited 1 time in total.
)
Pár dalších obrázků, kritika vítána, jako vždy.
Twilight kouká kamsi do dálky. Aby všechno nebylo jen pastelkama.
12.03.2014, 20:17
Opravdu je to moc pěkné (yay) Možná u te Flutty bych ti jen vytkl tu hřívu. Jak ji máš tu hřívu a pod ní ten obrys těla (ten obrys by pod tou hřívou asi neměl být...) (ale jen můj názor)
Celkově to působí velmi pěkně Hlavně ten poslední obrázek je takový Whuuuu jooo a to rozvaleníčko...
12.03.2014, 21:45
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.03.2014, 21:49 uživatelem Aelipse. Edited 2 times in total.)
Jo to rozvalení v trávě je luxusní, ten pocit radosti z toho přímo čiší. Jinak ostatní jsou taky hodně dobrý.
Edit: No nemůžu si pomoct, na tom posledním obrázku se mi strašně líbí, jak detailně máš vystínované oči a jak plasticky působí Vinylina hříva. Jen je škoda, že podobným dojmem nepůsobí i zbytek těla.
27.05.2014, 17:40
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.01.2019, 20:34 uživatelem Kaja. Edited 1 time in total.
)
Stále jsem naživu, i když to tak asi nevypadá. Prozatím pár obrázků:
Usměvavá Grace Feathers, původně to byl pokus o lepší, "učesanou" hřívu. Sunny na sobě zkouší levitační kouzlo, protože i jednorožce fascinuje létání. Pegaska Moon Plus-plus. Pokus o větší křídla, myslím že by potřebovala tlustší hrudník/bříško. Sunny a Grace s vlající hřívou. [špatná kvalita] Existují obyčejné věci, které mají fakt špatná jména.
27.05.2014, 18:20
Tak ten poslední obrázek mě příjemně rozesmál
Krása, líbí se mi výrazy, které každé postavě daruješ a hlavně se mi líbí nápady na pěkné situace, do kterých je postavíš “Where must we go… We who wander this Wasteland in search of our better selves?“ The First History Man
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero Vir Ilustris
30.05.2014, 20:29
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.01.2019, 20:35 uživatelem Kaja. Edited 1 time in total.
)
@Frolda: Děkuji, moc mě to těší.
Myslím, že mi tu ještě chybí létající Earth poníci. Na to je ale zapotřebí okřídlený kamarád a padák. Uíííííí
01.06.2014, 18:32
Ono to není krásne ani pekné..... ono je to prekrásne!
Twilight, welcom in Anothet Life....Twili you are dead. Oh no.....
|
|