17.03.2014, 22:44
Elevea: To není jedna a ta samá klisna, Maud je Pinkiina třetí sestra, která v Cutie Mark Chronicles vyobrazena nebyla.
![Ajsmug Ajsmug](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/ajsmug.png)
Epizoda 18: Maud Pie
|
17.03.2014, 22:44
Elevea: To není jedna a ta samá klisna, Maud je Pinkiina třetí sestra, která v Cutie Mark Chronicles vyobrazena nebyla.
![]()
18.03.2014, 02:31
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 18.03.2014, 02:52 uživatelem kralyk. Edited 1 time in total.)
Výbornej díl! Po pár trochu hluších dílech jde S4 opět nahoru, super.
Mimochodem, trochu jsem zkoumal, jestli už jsme Maud Pie neviděli. Tohle jsou sestry Pinkine Pie z S01E23 - The Cutie Mark Chronicles:
"WTF" je skutečně vhodné zhodnocení epizody
![]() Když pominu hromady nasekaných chyb (opravdu, hromady. Těch kamenů u Pinkie Pie na začátku: někdo je postupě užírá a poníci to nejsou ![]() Sám patřím do podobné rodinné situace, takže dobře vím, jaké je mít takového bratra Jen ten šutr-zvířátko mi tam moc nepasuje. Nějaká móda "všichni musí mít svého tamagochiho?" ![]() Pinkie Pie opět prostě musela provést nějakou blbost (šutropark), čímž svou doteď bezvadnou roli v epizodě zazdila ![]() "V životě jsem jí neviděla tak nadšenou!" mi hned připomnělo medvídka Grumpyho. Maud je možná právě proto dobrá postava, protože v porovnání s Pinkie Pie je velice reálná a klidně by mohla být vaše sousedka. Myslím si ale, že kdyby si tvůrci odpustili v závěru to věčné citování nějaké "jejich" morální poučky, která navíc vůbec nefunguje, byla by epizoda o to lepší, protože si už během jejího sledování můžete odvodit deset dalších.. (18.03.2014, 02:31)kralyk Napsal(a): Mimochodem, trochu jsem zkoumal, jestli už jsme Maud Pie neviděli. Neviděli. Maud je narychlo našroubovaná do seriálu podobně jako Twilight bratr nebo dvojčata Cakeovi ![]()
18.03.2014, 17:13
Já jsem naprosto nadšená. Jedna z nejlepších epizod vůbec. Už v Cutie mark chronickles mě napadlo, že Pinkie dostala optimismu a hyperaktivity za celou rodinu
![]() + Dashie. V tomto díle opravdu zářila. Hlavně její reakce na "I'm not much into winning" ![]() + Všechny mane six, každá má prostor - co více si přát. + Ten pavouček ![]() + Strašně se mi líbil způsob, jak zbytek Elementek Pinkie naznačoval, že s Maud se vyjít nedá, a ona stále nic nechápala. Konečně jí nedělají retardovanou, jenom tak trochu "jednodušší" ![]() + Maud je prostě boží. Hlavně ty básničky ![]() - Spike nikde. - Nechat Element of honesty říkat nepříjemnou pravdu mi připadalo od zbytku pěkně zbabělý. ![]() - Vyfukující se PP hříva. V Party of one, MMC i Pinkie pride šlo o celkem důležité věci, brala jsem její rovné vlasy jako znamení, že něco je vážně špatně. Teď se nestalo téměř nic, a za dvě minuty měla hřívu zase v pohodě. - Někdo s Pinkie sensem by se rozhodně nenechal zavalit hromadou šutrů, kterou sám postavil. Ohledně superschopností, třeba to mají v rodině ![]() @ Azuliana : Mei byla[/quote] první, co mě napadlo ![]()
The best things in life are beginning with F.
Family, Friendship, Food, Friday, Fun, Fadventure time.
18.03.2014, 18:42
Boží díl!
![]()
18.03.2014, 19:04
(18.03.2014, 08:31)Martin Napsal(a): Neviděli. Maud je narychlo našroubovaná do seriálu podobně jako Twilight bratr nebo dvojčata Cakeovi Njn. V tomhle případě mi ale není jasný, proč to udělali - jedna z 'existujících' dvou sester by imho fungovala úplně stejně dobře ![]()
18.03.2014, 19:51
Asi se jim nehodilo do krámu, že je Pinkie Pie v dětství tak rychle přivedla ke šťastnému jančení
![]()
20.03.2014, 00:44
(18.03.2014, 17:13)ozzacek Napsal(a): - Spike nikde. Sorry, ale v téhle episodě bych to bral spíše jako plus.
It is going to be Celestia who will judge you, not me.
20.03.2014, 23:59
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.03.2014, 00:00 uživatelem Hotsteppa. Edited 1 time in total.)
Asi som sa zamiloval
![]() + Maud ( + jej básne, scéna s rozbíjaním kameňov a Boulder) + d'awww pavúk (musel som skúsiť preraziť stenu, aby som získal späť svoj testosterón ![]() + pekne vystihnutý kontrast medzi Maud a Pinkie - (doplním) Pre mňa jedna z naj epizód v S4.
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
23.03.2014, 21:02
Sem se na tuhle episodu tak těšila a pak jsem si uvědomila, že jí uvidím až o týden později. Argh, tak jsem se přemáhala, abych si to co nejméně spoilerovala.
![]() Podle mého díl takový klidnější, ale povedený a rozhodně líbivější než pár těch předešlých. Asi nejvýraznějším kladem, který v tom vidím, je angažovanost celé mane6. Ta už mi začínala chybět, ale tady mi to krásně vynahradili. ^^ Navíc Rainbow byla Rainbow a Pinkie byla Pinkie. Konečně nebyla přehnaná. (Mě se vážně její chování zdálo zcela normální. ![]() Jak Applejack vystrčila Twilight z řady, když chtěli říct Pinkie, jak to s tou její sestrou je. To bylo... to mě zarazilo a pobavilo zároveň... úžasný. xD A Maud... Maud je kapitola sama o sobě. Když se prvně objevila na scéně, když prvně promluvila, netušila jsem, co si myslet. Myslela jsem, že tím pro mě nadšení z episody končí. Ale hodně rychle jsem změnila názor. Měla dost dobrých momentů a nakonec se mi neskutečně zalíbila svojí originalitou. Navíc takový kontrast oproti Pinkie... to byla síla. Ale ten její úsměv na konci nasadil téhle epce korunku. ![]() Jediný, co mě zklamalo, bylo, že se neukázal nikdo další z Pieovic rodiny. A to jsem tak doufala, když už se dostaly až na tu farmu. Nuž, asi budu muset ještě chvilku snít dál. V kostce: Po delší době zase fajn díl konečně s povedeně vystiženými charaktery a trochou poezie jako bonus. ![]()
This silly farmfilly fan
![]() If wisdom is what you seek, I shall do my best to fake it. Nickname - ty vtipy už jsou starý, please just don't |
|