Registrován od: Feb 2014
Hodnocení:
2
Pred rokom som nemôhol pochopiť kto to môže pozerať ale potom som narazil na Smusove paródie a začali ma celkom baviť.Teraz keď som začal pozerať originály som viacmenej pozitívne naladený a z nejakého dôvodu sa mi začalo v škole dariť aj sa chovám kľudnejšie a múdrejšie ako predtým... ale najviac sa bojím toho že kamoši zistia že pozerám MLP :3 to bude v škole horor.
Don't talk to me, I'm rather shy and awkward
Registrován od: Jun 2013
Hodnocení:
10
^vím, že se to lehce řekne, ale neboj se toho. O mě to tak nějak všichni vědí (placky s Pinkie jsou trochu nápadné
) Je to vážně super pocit, když se s tebou lidi baví i přesto, že jsi "divnej".
Mě osobně se život za poslední dva roky změnil o 180°, ale nejsem si jistá, jestli MLP byl prvotní impulz nebo až projev té změny. Když jsem seriál začala sledovat, měla jsem nejradši Fluttershy, protože mi byla nejpodobnější. Dneska mi i cizí lidi říkají že jsem hyperaktivní, šílená, pořád pozitivní a střašně ukecaná
.
A nikdy jsem nebyla šťastnější
The best things in life are beginning with F.
Family, Friendship, Food, Friday, Fun, Fadventure time.
Hodnocení:
2
Hmmm skusím to...ale zatiaľ som sa zdôveril len môjmu BF ale ukázalo sa že to tiež pozerá.A v škole sú daktorí spolužiaci riadne svine a perverzné prasca a najviac sa bojím že by si zo mňa začali znova vtipkovať.
Don't talk to me, I'm rather shy and awkward
Hodnocení:
2
Sebralo mi veškerý reálný život
. Ne, ještě nějak žiju, ale bez poníků bych nepřežil.
"Fall down seven times, get up eight."
Registrován od: Oct 2013
Hodnocení:
15
Dnes jsem pochopil, proč je přátelství magické :33 Díky Lauren Faust, že tento seriál vytvořila a díky poníkům, že mi pomohli pochopit magii přátelství
Ticho, ryby plašíš!
Dobrý den, přistoupili kontrola jízdenek.