02.04.2014, 22:10
Mane-iac jako tu dobrou
A pak ještě Sombru nebo Chrysalis
Co by jste rádi viděli v dalších dílech?
|
02.04.2014, 22:10
Mane-iac jako tu dobrou
02.04.2014, 22:14
Příběh, který by mě nenudil.
03.04.2014, 13:48
Chtělo by to více zatáhnout vedlejší postavy do děje, například já si vcelku oblíbila Daring Do. Co třeba díl, kde Daring Do přijde do nesnází a poprosí Dashie o pomoc?? Co vy na to??
Edži grill.
03.04.2014, 19:58
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.04.2014, 19:59 uživatelem Blue Storm. Edited 2 times in total.)
Tak Luny jsem se už ve 4S dočkal
Co třeba nějaký díl, kde by byly jen Tia s Lunou? Že by daly na pár dní královské povinnosti Twilight a ony by jely na dovču, kde by měly nějaké potíže, které by musely překonat. No a další díl by mohl být ve stejný den, ale z pohledu Twilight. Jak by si s tím královským břemenem poradila. Prostě stejný koncept, co tvůrci udělali ve 3S z pohledu Spika a pak z pohledu Mane6 ve stejný den. To bylo hodně dobré.
Věřím, že pár pestrobarevných poníků dokáže udělat svět alespoň trochu lepším.
03.04.2014, 21:51
FanOfFun: Súhlasím!!! Daring Do je po Mane six moja naj postava a jej vzťah s Dashie zbožňujem a prajem si vidieť čo najviac epizód s návratom Daring (momentálne i možno viac, než čokoľvek iné)! A tvoj nápad na epizódu je i mojim.
LINKIN PARK + MY LITTLE PONY = The two things I live for
" 'Cause I'm only a crack in this castle of glass "
10.04.2014, 20:07
Podle mě by to chtělo něco akčnějšího v terénu, ale to se skoro určitě objeví v posledních dvou dílech.
Ale co se ještě neobjevilo, bylo zahraničí. Tedy něco mimo Equestrii, např. Griffoland (nebo jak to pojmenujou) anebo zase něco z Crys. Impária
13.04.2014, 15:06
13.04.2014, 15:51
Tiež by už tým pádom sami nemohli byť CMC, pretože už by mali svoje CM. Jedine žeby potom pomáhali iným žriebätám objaviť ich talent a získať CM a tým by boli naplnené ďalšie epizódy o nich. Ale to by asi neznelo príliš sympaticky.
LINKIN PARK + MY LITTLE PONY = The two things I live for
" 'Cause I'm only a crack in this castle of glass "
09.05.2014, 16:37
- Pesnička od Rainbow Dash ( LEN od Rainbow Dash )
- Cutie Marky CMC ( Ale až neskor, niekde blízko konca seriálu ) - Viac od Celestie, Luny, Cadance, Shining Armora, Discorda, atď. ( Je viem že Celestia je tam často, ale potrebovala by epizódu pre seba a možno aj pre Twilight ) - Hovoriací poník z pozadia
11.05.2014, 03:43
Twi v akci jako "Princezna na lince bezpečí".
|
|