10.05.2014, 20:14
Pony Loki se tváří asi jako Shining Armor při svatbě s falešnou Cadence ![Pinkiehappy Pinkiehappy](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/pinkiehappy.png)
#derpityderp
![Pinkiehappy Pinkiehappy](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/pinkiehappy.png)
#derpityderp
Get rich or die trying.
[Kritika] Opráski od Azulyani
|
10.05.2014, 20:14
Pony Loki se tváří asi jako Shining Armor při svatbě s falešnou Cadence
![]() #derpityderp
Get rich or die trying.
11.05.2014, 09:08
(10.05.2014, 19:20)Baterka Napsal(a): jinak na tvý lodi už musí být přeplněno Tam je ještě místa dost ![]() Mno, chudák Paroháč trošku vypadá, jak kdyby ho brácha klepnul Mjölnirem po čumáku ![]() A Crim jak puberťačka na prvním rande ![]()
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
12.05.2014, 16:42
Včera jsem v práci málem okusovala nudou futra... takže byl čas čmárat.
Všechny tři obrázky jsou dělané tím, co jsem zrovna měla po ruce, takže nečekejte ťip ťop kvalitu ![]() První je Crim coby studentka, line-art centropenem. Druhý je malý vtípek inspirovaný Baterkovým komentem o přeplněnosti lodi. V šuplíku pod barem jsem našla staré fixky. A poslední je deseti minutový mini skeč na staré účtence. Takže v originále je to asi 5cm velké. Gina a Paroháč, nuff said. Propiska.
12.05.2014, 16:59
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.05.2014, 17:02 uživatelem Azuliana. Edited 1 time in total.)
Rarity je... Rarity. Je stále skvělá a můj nejoblíbenější poník, ale její osud a její charakter je v rukou jiných.
Crimson je prostě moje. To je něco jako moje... dcera? Sestra? Víš, co myslím. Člověk se na ni prostě nějak líp naladí a líp do ní promítá to, co chce sdělit ![]() A líp se shipuje ![]()
14.05.2014, 20:06
Baterkovy komenty jsou inspirující!
![]() Rychlá blbůstka, anatomii jsem si vytáhla z flanku. Centropen, pastelky.
Kawaiiii....zavidim ti tvůj dar kresleni
![]() Tak tohle je povedené ![]() ![]()
14.05.2014, 21:25
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.05.2014, 21:28 uživatelem Baterka. Edited 1 time in total.)
Sestřička je ti trochu podobná a ume získává sympatie !
oh stop Azu stop. i'm blushing ! ![]() Crim je mladší že ? Snad nežárlí ![]()
14.05.2014, 21:28
Sestřička jsem já
![]() ![]() (měla bych někdy nakreslit i něco s Violetou, Crimsoninou opravdovou sestrou)
It's no problem for me, but it's a problem for you. |
|